Arkadaşlar oyunu yükledim profil yaratıp apply diyince oyun birden donuyor gibi oluyor ama açılmıyor öyle kalıyor.Müzik sesi falan geliyor hatta oyun çalışıyor bile yazıyor görev yöneticisinde nedeni nedir sizce?
HAWX_dx10 çalışmayı durdurdu yazıyor.
Tom Clancy's HAWX
- 1
- 2
Ekran kartım 9600m gt.Vista Home Premium kullanıyorum.(32bit)
Öyle girilmiyor oyuna denedim.
sisteminin yeterli olduğuna emin misin ? demek isteiğim oc felan varsa sistemde yüklenme yüzünden yapıyor olablir. ayrıca windows game explorerden hawx e sağ tıkla play dx 9 de bakalım olucak mı yine ?
Oyunun minimum gereksinimlerinin hepsinde onay işareti var.oc li değil sistemim.Laptop olmasından kaynaklanabilir mi?Şimdi otomatik patchleri yükledim bu seferde oyuna hiç girmeden aynı hatayı veriyor.dx9 da çalıştır diye birşey yok dx 10 da play var.
laptop mu? ısınıyordur arkadaşım.akla gelen ilk mesele olmaklabirlikte ekran kartları okadr da performanslı olmuyor bu meretlerin. min i alsan bile illa tıkanır.
Gta4 ü bile medium ayarlarda oynatıyor bunu nasıl oynatamıyor anlamadım.
dextercanOyunun minimum gereksinimlerinin hepsinde onay işareti var.oc li değil sistemim.Laptop olmasından kaynaklanabilir mi?Şimdi otomatik patchleri yükledim bu seferde oyuna hiç girmeden aynı hatayı veriyor.dx9 da çalıştır diye birşey yok dx 10 da play var.e xp desteği var bu oyunun? directx 9 de play olması lazım..directx güncelle bakalım verdiğim linkten
Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 27 Haziran 2009 23:23
Oyunu sağ tıklıyorum dx9 ile play yok.
dextercanOyunu sağ tıklıyorum dx9 ile play yok.başlat > oyunlar ( hemen önünde çıkan yerde ) hawx sağ tık > play dx 9 şekilnde yapın masaüstündekine tıklıyorsanız o değil.
Zaten dediğinin aynısını yapıyorum ama çıkmıyor.Bir heycanla almıştım oyunu boşa para verdim galiba.
ozmn tek seçenek kaldı oyunun masa üstündeki simgesine tıklayın> özellikler > uyumluluk>>
uyumluluk modunu xp sp 2 yapın
hem tüm kullanıcılara hemde ilk tıkladığınızda karşınıza gelen yerede. birde böyle deneyin. ayrıca sıcaklıklara bakıyormusunuz ?
Yok ilk başta profil açmak gerekiyor.Gerçi şimdi otomatik patchleride yaptım şimdi oyuna bile giremiyorum direk aynı hatayı veriyor.
Dx9 ile çalıştırda dedim şimdi buldum yerini bu seferde HAWX.exe çalışmayı durdurdu yazıyor.
uyumluluğu xp sp 2 yaptınız mı?
Evet yapıpda tıkladım hata devam ediyor.Laptopun aşırı ısınması sebep olabilir mi?
oyunu kaldırın. sorarsa da kullanıcı bilgilerini silsin , eğer dvd den falan kuruyorsanız önce hdd ye atın tüm içeriği, sonra hdd ye attığınız yerden çalıştırın. belkide dvd den okurken bi yerde hata olmuştur yüklemeden sonra sorun oluyordur.
dextercanEvet yapıpda tıkladım hata devam ediyor.Laptopun aşırı ısınması sebep olabilir mi?tabiki...
- 1
- 2