arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum 2000 ytl ye kadar yolu var sorunsuz ve yüksek performanslı olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
toplama bilgisayar
Monıtor istiyormusun yoksa sadece kasamı
Bu monıtorlu hali
CPU
INTEL Q6600 CORE 2 QUAD 2.4 GHz Socket 775 8MB, 1066 MHz
288 $
ANAKART
GIGABYTE X38-DS4, X38, DDR2, PCIExp, Socket 775, Core 2 Duo, 1600
219 $
BELLEK - RAM
OCZ REAPER HPC 2048 MB (1024x2) DDR2 800 Mhz RAM
105 $
HDD
SAMSUNG 320 GB HDD SATA II NCQ 16 MB
83 $
EKRAN KARTI
PALIT 8800GT SONIC 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit, 650/1900
269 $
MONİTÖR
SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah, DVI
296 $
CD-DVD YAZICI
LG GSA-H55NB 20X DVD-RW Double Layer Siyah IDE
28 $
KASA - PSU
FSP EPSILON 700W PFC 24+4 12CM PSU
129 $
2000ytlyi bir 100 tl gecti ama iyi sistem oldu.Al sen bunu.Kendine bir de kasa sec soyle 60$lık felan.
öncelikle yazın için teşekkür ederim ben ekrankartı olarak geforce 8800 gtx anakart marka olarak asus yada msı düşünüyordum ha birde buna monitör de dahildir
illakiöncelikle yazın için teşekkür ederim ben ekrankartı olarak geforce 8800 gtx anakart marka olarak asus yada msı düşünüyordum ha birde buna monitör deBenım hazırladıgım sıstem ıcınmı soyluyorsun bunları ıstersen bırıncele de ondan sonra konusalım
o zaman ekran kartı olarak 8800gts al bence
illakiöncelikle yazın için teşekkür ederim ben ekrankartı olarak geforce 8800 gtx anakart marka olarak asus yada msı düşünüyordum ha birde buna monitör deHmm begenmedin mi bizim sistemleri.Peki neden msi ya da Asus dusunuyorsun.Ne gibi ustun ozelliklerini biliyorsun bu anakartların.Bizm yazdıklarımızdan iyi yanları olmalı di mi?Son Düzenleme: ufuks ~ 14 Şubat 2008 19:27
işin doğrusu şu an kafam çok karışık bilgisayardan fazla anlamıyorum forumları okuyarak chip dergisi takip ederek test verilerini dikkate alarak kendimce yorum yapıyorum asus ve msı genlde insanların kullandığı önerdiği markalar olduğundan düşünüyorum amd mi intel mi amd olursa AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ 3.0GH intel olursa q6600 anakart geforce 8800 gtx ya bilmiyorm yeni şeyler okudukça yeni bilgiler aldıkça kafam iyice karışıyor tam bu derken yeni gördüğüm bir donanım beni vazgeçirtiyor meyerse ne zormuş bilgisayar toplamak şu an rüzgarın önündeki yaprak gibiyim rüzgar nerden hızlı eserse o yöne gidiyorum bu yüzden sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli özellikle denediğiniz kullanıpta performansları hakkında bilgi sahibi olduğunuz donanımlar hakkında beni bilgilendirirseniz toplayacağım bu ilk bilgisayara sizin isminizi vereceğim
Sana onerdigim sistem gayet mantıklı ve gelecege yonelik.Yarın yeni parcalar cikacak ama gelgelim surekli guncel bir sisteme sahip olmak herkesin harcı degil.Teknolojiye ne zaman yetiyor ne de para.Bence sana onerdigim sistemi al.