delircem arkadaşlar benim elimde suan masaüstü bilgisyar kasası felan hiçbirşey yok ucuz bir bilgisyar bulup toplatma yapmak istiyorum bütçen ekransız 2300 TL amacım ucuz bilgisayar alıp içindeki ram , ekran kartı , işlemci gibi parçaları kullanmadan aldığım yere geri verip para alarak elimdeki paraya ekleyip toplatma yapmak böyle birşey mümkünmü ayrıca oyun için istiyorum siz bi tplatma tavsiye edin birde
Toplama Masaüstü
O şekilde herhangi bir kar yapamassınız, sıfırdan sistem toplamanız size daha uyguna gelir
hem neden size kardan ziyade daha çok zararı olacak bu yolu düşünüyorsunuz ki?
ama napiyim kimse bilgisyar tavsiye etmiyor kimi acer dior ikim casper anlamadım gitti konu açtim bilgisyar tavsiye die kimse yrum atmıyor
Acer, casper vs hikaye hazır sistem kesinlikle almayın size o paraya gayet sağlam bir sistem toplarız
tam olarak kullanım amacınız nedir? oyun, iş vs.
elimde herhangi bir sistem yok bilgisyar yok elimde
Bilgisayarı alıp geri vermek pratikte mümkün ama mantıgını anlıyamadım.
AMD Phenom II X2 560 Black Edition AM3 3.3GHz 7MB Cache 45nm İşlemci
GIGABYTE MA78LMT-S2 AMD 760G&SB710 AM3 DDR3 1333MHz VGA Anakart
XFX HD6850 Black Edition O.C. GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
CORSAIR 8GB (2*4GB) XMS3 1333MHz CL9 Dual Kit Ram
THERMALTAKE VL86021W2E V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
TOP:933TL bügün %25 indirim var vatanda klavye maus haporlör extra fan vs vs 1100tl yi geçme Tabi bü gün.
arkadaşlar sistem tolayacağınız için teşekkürler fakat ben şunu soruyorum yani eski bir kasa alıp içinden ram kasa ve işlemci gibi parçları kullanmadan adlığım yere verip geri aldığım parayı parama ekleyip sizin belirttiğiniz parçaları alıp eski bilgisyara taksam olurmu diyorum yoksa gerek yok yeni bir bilgisyar almı diyrsunuz oyun için alıcam ve mümkünse amd ve ati olmasın nvidia ile intel tercihimdir
Core i5 2500K
DP67DEB3 Intel P67 Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 3.0 USB 3.0
4GB XMS3 DDR3 1600MHz CL9
2.5" 750GB Sata 2.0 16MB Cache 7200Rpm
HD6950 Çift Fan GDDR5 1GB GDDR5 256Bit
ASGARD PURE BLACK EDITION 600W
23.6" VX2453MH-LED GENİŞ EKRAN LED
IM-370SL LASER KABLOLU GAMER MOUSE
KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET
=2100 Tl
Eski bilgisayar kasası alsanız zarar edersiniz.Çünkü alacağınız kasanın içinde parçalar çeyrek fiyatı eder(Tek satınca).
Böyle bir sistem iyidir.
elimde masaüstü yok ama o paraçaları alınca napıcam o problem
elimde masaüstü yok ama o paraçaları alınca napıcam oAre you real mal?
Önerdiğim sistem herşey dahil.Sistemi aldıktan sonra önerdiğim kasaya montajlayacaksın bunu anlayamıyor musun?
http://www.vatanbilgisayar.com/x ... ils.aspx?I_ID=50922
yeni bilgisyar alıcam arkadaşlar bana zor geldi ahmet arkadaştanda özür diliyorum mesajı sinirli anıma geldi nese mesaj atmanıza gerek kalmadı 3 bilgisyar seçtim birini alırım olmadi M.G.G arkadaşımın verdiği sistemi toluyacağım
Are you real mal?hahahahah çok güzel cevap vermişsin
Önerdiğim sistem herşey dahil.Sistemi aldıktan sonra önerdiğim kasaya montajlayacaksın bunu anlayamıyor musun?
http://www.vatanbilgisayar.com/x ... ils.aspx?I_ID=50922
Ya kardeşim sistem toplarken saten kasada alacaksın sen başka kasa alıp o parçaları satınca sana sadece boş bir dandik 10 tl değerindeki kasa kalacak ? Sen gidip bilgisayarcıdan kasada alacaksın o sistemi yoksa nası çalıştırmayı hedefliyorsun ki senin dediğin gibi alsanda %50 fiyatına satarsın ancak anladıgım kadarıyla sen kasadan yakınıyorsun merak etme sistemi toplayınca kasayıda almak zorundasın saten
INTEL Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci 780 TL
ASUS P8Z68-V LX Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI Anakart 340 TL
ZOTAC GTX560 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı 585 TL
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram 140 TL
THERMALTAKE VK97021N2Z ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA 350 TL
SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk 100 TL
Al işte sana güzel bir kasa daha ne istiyorsun gidip vatan bilgisayar
TOPKAPI Hiperstore
Ulaşım Bilgileri
E5 Karayolu Güney Yan Yol Merkez Efendi Mahallesi Tercüman Sitesi Çarşı Binası Topkapı/İSTANBUL
Yerine sana yazdığım sistemi toplayacaksın kardeşim.Git vatandaki bir çalısanı yanına al söyle bunu bunu istediğini git al onları saten dirrek orada sana montaj yapıyorlar sonra git bir bilgisayar cdsi satan yere al 5 tlye bir windows 7 64 bit crackle al kullan bilgisayarını 5 sene sorunsuz istediğin oyunu istediğin programı en üst düzeyde çalıştırır daha ne istiyorsun yani gidip 2500 tlye bunun yarısı kadar bir bilgisayar alıp kazık yemeyimi ?