Arkadaşlar bazılarımızın aklı karıştı birkaç kişiye hem ders vermek amaçlı hemde yeni gelenlere ne yapılması gerektiğini tam olarak anlatmak için bu anketi açtım.
Toplama Pc'mi alınmalı yoksa Hazır Mı?
Arkadaşlar bazılarımızın aklı karıştı birkaç kişiye hem ders vermek amaçlı hemde yeni gelenlere ne yapılması gerektiğini tam olarak anlatmak için bu anketi açtım.
Toplama Pc'mi alınmalı yoksa Hazır Mı?
boyle anket açmıstım Gerek yoktu ama NEYSE
hazır pc nin fiyatı ucuzda olsa almam almam almam.msi biostar gibi markaların en dandik anakartlarını takıp adı sanı belli olmayan ram leri bulup buluşturup 500w görünümlü 250-300w güç kaynağı takıp (üzerinde hiç bie koruma devresi vs donanımlar olmayan)göstermelik iyi bir işlemci takıp 1-1,5 sene sonra bir işe yaramayacak ekrankartlarını takıp millete kakalıyorlar.Üstelik kasası dahil bütün parçaları dandik ayrıca kasalar öyle küçük ki içinde sanki pc yi ateş basmış özellikle yaz aylarında büyük performans kayıpları yaşıyorsunuz ben hazır pc ye verceğim parayı hatta daha düşüğünü verip kendi pc mi kendim toplarım ve sizin hazır ları 8ile çarpıp tekrar 8 e böler.Ben kaliteli parçalarla topladığım kasayı hiçbir zaman hazırlara değişmem bu forumda 3-5 küçük çıkmış bağırıyorda çağırıyor bırakın onlar hazır kasa alsın muhatap olmayın ama siz siz olun TOPLAMA KASADAN VAZGEÇMEYİN.
Daha dün acıldı bu anket
Ve dün chip online tam anlamıyla karıştı :D
TOP-LA-MA!
O hazır diyenler forumu terketsin uğramasın bir daha buralara.