Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler . Ben bir kaç ay sonra pc toplucam . Şimdiden karar vermek istiyorum . Çünkü her an bile alabilirim . Öneri ve desteğinizi bekliyorum . Sorum var .
20 inç 1600x900 monitörüm var, aşşağıdaki ekran kartı iyi performans verirmi ?
Toplama pc Öneri ve Destek
- 1
- 2
Resmi 2 kere koymusum bağışlayın
Bence güzel sistem olmuş. Birde kardeş konuyla alakası yok ama hangi siteden topladın pc yi link veirrmisin zahmet olmassa.
Yorumlar için teşekkür ederim . Vatan bilgisayarın internet sitesinden 'sepete ekle' şeklinde yapıldı . Sorum vardı cevap gelmemiş tekrar hatırlatayım
20 inç 1600x900 monitörüm var, ekran kartı iyi performans verirmi ?
Bir sorum da şöyle arkadaşlar . HD7850 nin O.C. 2gb sürümü var . Almısken onumu almalıyım acaba ?
Birde monitör hakkında görüşlerinizi bilmek isterim
bütçe kısıtlı olduğu için mi işlemciyi 6100 seçtin ??
Yok bütçe kısıtlı olduğundan değil iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden seçtim . Bütçe olarak çok ucuk olmaması gerekiyo
Yorumlar için teşekkür ederim . Vatan bilgisayarın internet sitesinden 'sepete ekle' şeklinde yapıldı . Sorum vardı cevap gelmemiş tekrar hatırlatayım
20 inç 1600x900 monitörüm var, ekran kartı iyi performans verirmi ?
Bir sorum da şöyle arkadaşlar . HD7850 nin O.C. 2gb sürümü var . Almısken onumu almalıyım acaba ?
Birde monitör hakkında görüşlerinizi bilmek2sinide al butcen varsa. Hem FX6300 hemde HD7850 2GB OC.
Teşekkürler hocam. 2sinide alıcam . 1,650 küsür tl ye denk geliyor . Sorum var bi kaç tane
1- Harddisk'i 500gb indirdim bu performansla ilgili değişime uğrarmı
2- Elimdeki pcyi satıcam , Üstüne ekleyip bunu almak istiyorum . Harddiskimde , 200 gblık oyun , 10 gblik te resim var . Büyük ihtimal parçalardan bir tek harddiskim bende kalır . Bunu kullanırsam sorun çıkarırmı
http://a1303.hizliresim.com/17/2/kp10m.png
Bu 2si ve konunun basındaki pcden hangisi iyi ?
İntel işlemci yerine neden amd kullanıyorsun ? intel işlemcinin performansı daha iyi. yerinde olsam Kasa Thermaltake, Ram Kingston, Dvd rw de Lg kullanırdım. saygılar
Benim İ5 3330 hakkında çokta bir bilgim yok. Ancak işlemciye 387 TL vereceksen bu işlemci yerine FX 8320 yi alabilirsin. O daha iyi performans sağlayabilir sanıyorum. Ayrıca başındaki sistemde bulunan anakart yerine
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
ını öneririm. En azından ilerde gerekirse Crossfire, SLI yapabilirsin.
Teşekkürler hocam. 2sinide alıcam . 1,650 küsür tl ye denk geliyor . Sorum var bi kaç tane
1- Harddisk'i 500gb indirdim bu performansla ilgili değişime uğrarmı
2- Elimdeki pcyi satıcam , Üstüne ekleyip bunu almak istiyorum . Harddiskimde , 200 gblık oyun , 10 gblik te resim var . Büyük ihtimal parçalardan bir tek harddiskim bende kalır . Bunu kullanırsam sorun çıkarırmıSabit disk performans farklılığı göstermez fazla, bazı modeller baya iyi Velociraptör gibi ama çok fark etmezsin. Black veya Red serileri tabi daha hızlı ama fiyatlarıda tuzlu. Merak edecek birşey yok.
Elinde olan sabit disk SATA ise kullanırsın sorun çıkmaz.
Ekran kartı PCI express 3.0 destekliyo , anakartda 2.0 olsa fark yaratırmı ?
PCI - E Girişlerinde çok uyum sorunu olmuyor. Sorun olmaz yani.Teşekkür ederim . Pc'yi en geç 1 ay içinde almayı düşünüyoduk pederle . Maddi bi kaç sıkıntı çıkmış. Hazirana doğru alalım , kaç para tutarsa veririm dedi . Yinede şimdiden karar vermek istiyorum neyin ne olacağına . Parça konusunda bişey olursa ilerde değiştiririm. 2000 Tl civarı bişey düşünüyorum . İlerleyen saatlerde yeni bi sistem çıkartıp , paylaşıcam teşekkürler .
http://c1303.hizliresim.com/17/5/ksdvs.png Hocam şöyle bi sistem cıkartım . %25 indirilimli : 1965 TL oluyo SSD belki sonra ekleyebilirm .
Hocam şöyle bi sistem cıkartım . %25 indirilimli : 1965 TL oluyo SSD belki sonra ekleyebilirm .Anakartının değiş başka model al. Monitör o sisteme göre büyük 21.5 inç yetmez mi sence. HDMI olsun 21.5 inç olsun 315tl ye kapat. Ondan sonra ekran kartına yüklen oyun için. Ram olarak da Patriot modelleri var 1600MHz daha ucuz CL9 hemde.
- 1
- 2