Toshiba Satallite A300 Bilgisayarım var 3gb ram var işlemci İntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50 GHz(2 CPUs) 3gb ram var ekran kartıda ATI Mobility Radeon HD 3650 Yada bu pcye 2.el veya 1 el parça alıp yenilemek Online oyunlarda kasmicak kadar yenilesek yeter wolfta,pb,lol,world of warcraft gibi Arkadaşlar Çok pahalı olmasın mümkünse 2 el 1 elde olur beni mayıs hazirana kadar idare etsin çünkü ozamana yeni bi pc alıcam yeter yani gittigidiyor veya hepsiburada.com'da 2 el ürünler var o sitelerden önerebilirsiniz teşekkürler
Toplama pc Yardım
Toshiba Satallite A300 Bilgisayarım var 3gb ram var işlemci İntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50 GHz(2 CPUs) 3gb ram var ekran kartıda ATI Mobility Radeon HD 3650 Yada bu pcye 2.el veya 1 el parça alıp yenilemek Online oyunlarda kasmicak kadar yenilesek yeter wolfta,pb,lol,world of warcraft gibi Arkadaşlar Çok pahalı olmasın mümkünse 2 el 1 elde olur beni mayıs hazirana kadar idare etsin çünkü ozamana yeni bi pc alıcam yeter yani gittigidiyor veya hepsiburada.com'da 2 el ürünler var o sitelerden önerebilirsiniz teşekküYeni bilgisayar mı toplicaksın yoksa Toshiba laptopumu güncelliksin?
mümkünse dedim gibi wolfteam gibi online oyunları kasmicak şekilde laptopumu güncellemek istiyorum 2 elde olur 1 elde 2 el parçalar buldum gittigidiyor hepsiburada.com da Hem güvenilir
mümkünse dedim gibi wolfteam gibi online oyunları kasmicak şekilde laptopumu güncellemek istiyorum 2 elde olur 1 elde 2 el parçalar buldum gittigidiyor hepsiburada.com da Hem güLaptopa sadece bellek takviyesi mantıklı diğer parçaları değiştirmek hem zor hemde pahalı. Yinede sana kalmış.
Laptopta upgrade çoğu zaman imkansızdır. Sadece belleği arttırabilirsin. O ekran kartı %99 anakarta gömülü haldedir. Bence sen bütçe belirt biz sana sıfır masaüstü toplayalım...
valla 1500 tl taş çatlasa 1600 5-6 ay beklersem 2200 tl lik pc alabilirim amam okadarda bekleyemem zaten sadece online oyun oynarım pc oyunu hiç oynamam bide film izler nette gezerim
Malesef evet haziranada ekleme yapabilirim örneğin ekran kartı 300 aldık dielim hazirana 250 satıp haziranada 250tl ekleyip 500tl ekran kartı alabilirim Şimdilik 1500-1600 tl lik bir sistem Online oyunlarda kasmasın yeter Aşırı derecede online oyun oynarım 5-6 tane ayrıca zorlarsak 1660 felanda olur yeni ama daha fazla olamaz