Kuzenim İçin 1500-1750 Ytl Civarı Son Oyunları Oynayabileceği Sistem Önerileriniz Nelerdir..?
Toplama Pc Yardım
- 1
- 2
ahmet79kasa 328 tlahmet abi işmeciyi 8400 yapsakda şu ekran kartı olsa daha mı iyi olur.yoksa dahamı kötü:
anakart 307 tl
işlemci 434 tl
ekran kartı 380 tl
ram 196 tl
hdd 130 tl
dvd rw 49 tl
1824 tl ediyor, süper bir oyun kasası oldu eğer isterse bir tanede işlemci soğutucu iyi gider
bu şekilde işlemciyi 4.0 ghz kadar uçurabilir ve ilerde ikinci ekran kartını
8400 le 8500 arasında pek performans farkı yok ancak 30 tl fiyat farkı var
anakart cross destekli nvıdıa kart almak pek mantıklı değil ayrıca zaten önerdiğin kartla toxıc hemen hemen aynı.
ahmet79çok süper olur.ahmet79 dogru soyluyor
Athlon X2 7750 2.7GHz 3MB Cache
HD4850 IceQ 4 GDDR3 1GB 256BIT
AKASA ZEN 520W ÇİFT 12CM FANLI
Kasa ve ram hepsiburada'dan baktım
Öbürleri vatan computer'den :D
1500YTL falan ediyo. 1 yıl bilemedin 2 yıl %9999... garanti her oyunu full oynarsın. Harika bir sistem. Tam bi F\P sistemi :D
furkantlinkleri kopyala yapıştır mı yaptın:)))
Kaptanos arkadaşım fiyatları yanlış yazmışsın biraz yada demin vatancomputer ve gigatek zam yaptı:D
furkantKaptanos arkadaşım fiyatları yanlış yazmışsın biraz yada demin vatancomputer ve gigatek zam yaptı:Fiyatlarda bir yanlışlık yok gigatek üye olursanız ki normal bir foruma üye olmak kadar kolay otamatik olarak üye indirimi yapılıyor bunlarda idirimli fiyatlar vatanbilgisayar fiyatlarına ise yanlış baktınız heralde fiyatlar ne yazdıysam hala o
yusuf321burdakı onerdıgın anakart 140usdAnakartlar arsında crofire farkı var. Ayrıca kartlara biraz daha dikkatli bakarsak görüyoruz ki Msı Köprüleri çok daha geniş ve iyi
gıgabyte ep45-ds3l 113usd
tum ozellıkler aynı
ne gerek var MSI anakarta dostum ?Son Düzenleme: Kaptanos ~ 26 Ocak 2009 23:44
KaptanosAnakartlar arsında crofire farkı var. Ayrıca kartlara biraz daha dikkatli bakarsak görüyoruz ki Msı Köprüleri çok daha geniş veamaaan sallamısım kopruyu be kanka :)
yusuf321amaaan sallamısım kopruyu be kanka :)fazla sallama köprüdekiler düşmesin:))gerçi kaptan köprüyü geniş tutmuş ama sen genede fazla sallama
Köprülü köprülü mis gibi kart işte o yüzden seçtim köprü manzarası var diye
Şaka bir yana arkadaşın kafası karışmasın gösterdiğim msı kart çok daha iyidir. O.C açısındanda geleceğe yatırım açısındanda. İlerde bir ekran kartı daha takıp crosfire yapabilirsin
- 1
- 2