Arkadaşlar benim sistemim artık eskidi.Yeni bir sistem alıcam.Ben pcyi oyun program her alanda kullanıyorum.Sizce bu sistemle isdeğim herşeyi yapabilir miyim?
AMD Phenom II X4 Quad-Core 955 3.2GHz 8MB AM3 938p Black Edition
 ASUSTEK M4A79T Deluxe 790FX DDR3 1600MHz 16x AMD AM3                                                                                                                                       
OCZ Special Ops Urban Elite 4GB DDR3 1600MHz Dual Kit                                                                                                                                                                                              
WESTERN DIGITAL WD1001FALS Caviar Black SATA2 1TB 32MB    
ZOTAC GTX 295 1792MB GDDR3 896Bit HDMI 16x                                                                                                                                                                                                 
HP AH047AA 16x SATA DVD-ROM Sürücü                                                                                       
LG GH22NS40 22X SATA DVD-RW Siyah   

Thermaltake XaserVI Gümüş FullTower Pencereli Aluminyum Kasa (PSU yok) VG4000SWA        

PC Power ve Cooling Silencer 750 Quad (Siyah) Güç Kaynağı                                                                                                                                     
KDV Dahil Toplam Tutar        3.173,10 TL