1000 tl param var acaba
http://www.exper.com.tr/ProductD ... &RecID=1228&CatID=5
bunu mu alayım yoksa toplama iyi mi olur?Oyun Amaçlı Alıyorum.
elimde 2 tane kasa, bir tüplü monitör ve bir ince ekran monitör var onları satıp alacağım
toplamamı alayım Hazır mı?
- 1
- 2
O bilgisayar işe yaramaz.Ekran kartı paylaşımlı ve bu da ramden çalmak demek.Dolayısıyla 4 gb ramden tam olarak yararlanamazsın.Kasa ise zaten felaket 300 w kasa (gerçek 300 wat mı birde o var)ancak sistemi çalıştırmaya yeter.
Yapacağın en iyi iş forumda bir sürü toplanmış sistem var.Bütcene uygun birini seç ve toplattır.Sorunsuz bir bilgisayarın olur. Yani 1200-1300 Tl ni çöpe atma boşuna...
sağolasın kardeş.Senin sayende o bilgisayarı alıp paramın yanmasından kurtuldum.
sakın hazır alma yanarsın onun yerine paranı çöpe at daha iyi.
https://www.chip.com.tr/forum/100 ... eriniz_t190919.html
burda yazanları almayı düşünüyorum. Birde monitörüm var zaten. 2 tane ram alacağım .OLURUMU?
(2.mesajdaki yazanlarla değiştirdim)
almışken ramii 4gb veya üzeri al 2gb yeni için az bide o işlemcinin önbelleği düşük yeni için alabilirsen daha iyi al
vatan da alacaklarımı sepete koydum Foto Çekiyorum bi eksik varmı kardeş?
foto:
Acele etme
Bak burdaki linkte toplanmış sistem var.Ordaki fiyatları tekrar araştır değişmiştir.ekran kartını 5770 yap ona göre topla.
https://www.chip.com.tr/forum/1200-tl.-sistem-toplama_t172176.html
abi diyorumya bende pentium dual core 2.70var onda 2mb önbellek var alma bunu az önbelleği arkadaşlar çok daha iyisini toplar o işlemci yeni için iyi değil son oyunlar ve yeni çıkacaklarda sorun yaşarsın bana bitane önerdiler x6 işlemcili sistem 850tl onu alıcam bunu alma bence.özellikle işlemciyi
hayalet senin linktekileri vatan da topluyorum
arkadaşın önerdiği iyi alınabilir fena değil ekran kartı 6850 olabilir ama bütçeyi aşarmı bilmem bu iş görür
kardeş bi işlemci , anakart ve HDD yazarmısın vatan bilgisayardan olsun
abi berbat arkadaşın önerdiği iyi işte bunun işlemci ram berbat az yeni için
ya bn yapamıorum siz en iyisi parçaları teker teker yazıp bunları al diyin
arkadaşın linkte var işte onlar al kopyala yapıştır yap googleye sonuna vatan yaz çıkar elbet tek tek yap ama sakın bu dediklerini alma.
AMD Phenom II X2 560 Black Edition AM3 3.3GHz 7MB Cache 45nm İşlemci 224 TL
MSI 870-C45 AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1600MHz (O.C.) Anakart 151 TL
SEAGATE 3.5" 500GB Sata 2.0 16MB Cache Barracuda 7200Rpm Harddisk 82 TL
SAPPHIRE HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı (11163-02-20R) 287 TL
KINGSTON 4GB (2*2GB) Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Çift Kanallı Bellek Kiti 134 TL
THERMALTAKE VJ65021N2E WINGS RS 201 500W MidT ATX SİYAH KASA 151 TL
TOPLAM:1022 TL
Fiyatlar %8 indirime göredir.
Ben bu sistemi kaçırmazdım...
katılıyorum hazırlar çok sorunlu oluyor en iyisi toplama.
sağol yavuz abi hayalet kardeşimin dediği parçaları alıyorum.Hepiniz Çok Sağolun 5 sene önceki aldığım bilgisayarı kullanıyordum değişme vakti gelmişti. Teşekkürler
ianşallah sorun olmaz banada ettiysen bişey değil gerçi pek bişeyde yazmadım :)
sanki toplama cokmu sorunsuz oluyo ya 0 mal alıyoz sesti oydu buydu 2 kez teknik servise gittim 2 ayda
- 1
- 2