TTNET'lilere yüzde 30 indirimli "Toplante", toplantı maliyetlerini yarı yarıya düşürüyor!
Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/top ... usuruyor_34484.html
TTNET, iş ortaklıklarına verdiği önemle yenilikçi servisleri hayata geçirmeye devam ediyor. TTNET'in yeni iş ortaklığı servisi "Toplante", bireysel ve kurumsal TTNET'lilere özel indirim kampanyasıyla sunuluyor. TTNET müşterileri Toplante servisi ile toplantılarını geç kalma stresi yaşamadan ve yorulmadan, ekonomik şekilde yapıyor; zamanını daha verimli kullanıyor ve tüm paketlerde % 30 indirim ayrıcalığı yaşıyor.
Toplantıların internet üzerinden, üstelik Türkçe komutlarla yapılmasını sağlayan çevrimiçi toplantı merkezi Toplante ile internet olan her yerde, iki kişiden yüzlerce kişiye kadar toplantı yapmak mümkün oluyor. TTNET müşterilerine özel avantajlarla dolu Toplante, ekonomik bir iletişim çözümü sunarken, çevrimiçi toplantılar ile çalışma verimliliğini artırıyor, maliyetleri azaltıyor.
Toplantıya yetişmek için kullanılan ulaşım aracı giderleri veya şirket aracının günlük maliyeti ve otopark ücreti, ikramlar, şehirlerarası toplantılarda otobüs ya da uçaklara ödenen ücretler, organizasyon ve kırtasiye giderleri Toplante ile sıfıra iniyor. Toplante, koşuşturan çalışanların stres ve yorgunluğuna son veriyor, egzoz gazlarının doğaya verdiği zararı azaltıyor ve hepsinden önemlisi zamandan kazandırarak kişisel performansı yükseltiyor.
Toplantı yapma ihtiyacı olan KOBİ'ler, meslek birlikleri, birden fazla bayi ya da ofisleri olan işyerleri, çok sayıda müşterisiyle yoğun toplantı ihtiyacı duyan firmalar, bireysel veya kurumsal kulüp-dernek ve topluluklar ile eğitim kurumlarının kolaylıkla yararlanabileceği Toplante servisi ile internete bağlı herhangi bir bilgisayardan; hiçbir yazılım kurmadan, tek tıkla kolayca toplantı yapılabiliyor.
Toplante üzerinden çalışanlara veya müşterilere eğitim vermek, satış sunumları ya da tanıtım faaliyetleri yapmak, çevrimiçi seminer düzenlenmek ve müşterilere anında destek olmak da mümkün hale geliyor.
Tüm Konu: Toplantı maliyetlerini yarı yarıya düşürüyor
Kaynak: www.chip.com.tr