Sıyahla Çızdıgım Yerdekı Yazıya Bakın Arkadaşlar Neden Ole Yazıyor Orda Kafama Takıldı Emınım Bu Islerle Ugrasan Arkadaşlar Bılıyodur Benıde Bılgılendırıseler Sevınırım
Torrent İle İlgili Bı Sorum Olucak
822 KB/saniye hızla bir şey indirdiğine göre sınır mınır yok. :)
Evet yaa :D Nerdeyse saniyede 1 MB iniyor. Her saniyede böyle iniyordur : 1.0MB - 1.9MB - 2.6MB - 3.2MB - 4.0MB - 4.9MB - 5.2MB..... :D
Saat Suan 19:24 45 46 dakıka olmus ılk Resımden Buyana 3.01 Gb Oldu Guzel Indırıyo Masallah:)
Bende en fazla 756 KB/s falan oluyor.. 800'e çıkamadım ben :D
Ya Bıde Eşler Çok Fazla Yanı Bakıyorum Rahat 50 Kısı Indırıyo Oyunu Onunda Etkısı Var Bazen 10 Kb Sanıyeye Dustugu Oluyo Ama BoLe Gıderse 5 6 Saate Iner Heralde
Ya o eşlere sinir oluyorum zaten. Ben bir müzik indirme programı kullanıyorum BearShare diye bir program. Ben mesela bir şarkıyı indiriyorum. Sonra bir bakıyorum x bir kişi şarkımı alıyor. Uploading diyor. :D Heralde aynı şarkıyı indiren eşlerden biri mi alıyor bilmiyorum. Hemen iptal ediyorum adamın uploading işlemini :D
Hızlara bak maşallahh tü tü tü tü :D ben 8-9 kb ortlamayla indiriyom her haltı yaff :D :D sizce 1-3-5 diye iniyo bende 200kb 100 kb vs vs cinden at arabasıyle gelmek daha kısa zaman alır :D olsun bunada şükürr :D
Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış.. Sen 100 KB 'ta bile şükür diyorsan Allah sesini duyar ve sana daha hızlı interneti verir bir gün inşallah.
abi 0 kb lar veri hız öle olsa ben onada takla atarım inan 100 kb olsun benim olsun ama 15 kb i gecemiyorum 3g gprs bağlantı gecen onada sitem ederken gitti pc yide cökertti o yüzden kıymet bilcen yoksa oda gidiyor 15 kb felan onu bulamayan insanlarda var :D
abi 0 kb lar veri hız öle olsa ben onada takla atarım inan 100 kb olsun benim olsun ama 15 kb i gecemiyorum 3g gprs bağlantı gecen onada sitem ederken gitti pc yide cökertti o yüzden kıymet bilcen yoksa oda gidiyor 15 kb felan onu bulamayan insanlarda var :okinkurt, sen vınn mı kullanıyorsun 3g modem olarak. O kadar yavaş mı yaa internet. Valla sende haklısın arkadaş ne diyim.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221449) ~ 04 Mart 2012 21:54