arkadaşlar oyun imkanım fazla yok bende bu yüzden torrent indirmek istiyorum torrent zarar verirmi
torrent pc ye zarar verirmi
Hiçbir zararı olmaz dostum bende indiriyorum istersen özelden indireceğin site adresi verebilirim.
Seni Üzmek İstemem Ama..
Torrent Programı Bilgisayarın Harddiskine Zarar Verir...
Harddisk Durmadan Çalıştığı İçin Hardisk Bir Süre Sonra Çöker...
Torrent Programı Bilgisayarın Harddiskine Zarar Verir...Demek benim harddisk baya sağlam bilgisayar açıkken kapanana kadar kesin olarak 18 gb dosya indiriyorum genelde torrentten
Harddisk Durmadan Çalıştığı İçin Hardisk Bir Süre Sonra Çöker...
1 yılı aşkın bir süredir torrenti kullanıyorum..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (218652) ~ 06 Nisan 2012 16:33
ben 15 kb le indiriyorum 7 gün acık kalıyo pc hdd ye felan zarar vermiyor verse bendekini coktan çöpe atmak gerekirdi :D
Tamam yaa, arkadaşın üstüne çok gitmeyin.. Virüslü bir torrentten dolayı hdd sine zarar gelmiştir onun için öyle yazmıştır arkadaş.. :D
Valla bilmiyimde cok kesin konusmak yanlış kac milyon kullanıcısı var tororentin cökse okadar tutmas heral :D
yıllardır torrenti aşırı aktif bir şekilde kullanıyorum.şuan bilgisayarımda torrrent dışında tüm program ve uygulamaları rahat rahat çalıştırabilmeme rağmen son 1 haftadır torrent programını açtığım anda bilgisayarım donuyor ve garip sesler çıkarıyor. bende inanmazdım ama maalesef torrent harddiskimi çökertmiş durumda. :(
yıllardır torrenti aşırı aktif bir şekilde kullanıyorum.şuan bilgisayarımda torrrent dışında tüm program ve uygulamaları rahat rahat çalıştırabilmeme rağmen son 1 haftadır torrent programını açtığım anda bilgisayarım donuyor ve garip sesler çıkarıyor. bende inanmazdım ama maalesef torrent harddiskimi çökertmiş durumda. :(Torrent ayarlarıyla oynanmadığı takdirde hack ve virüs tehditlerinden başka bir zararı yokdur.Zarar olmasada Neti baya bir kullanılmaz hale getirebiliyor indirilene kadar(Hızlı ve çok paylaşımlı torrentlarda geçerli)