Merhaba arkadaşlar torrent siteleri ne işe yarar,güvenilirmi?Herkes neden bu kadar torrent sitelerine istekli? Benim neden torrentim yok.Ciddi ne ya bu torrent torrent yıkılıyo,üstelik para ile üyelik satıyorlar?Kendi filmlerinimi satıyorlar? Birleri bana bunu anlatsın, bir yerlerde okumuştum hackerların duraklarından biriymiş
Torrent Siteleri ne ya?Ne işe yarar?Güvenlimi?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Merhaba arkadaşlar torrent siteleri ne işe yarar,güvenilirmi?Herkes neden bu kadar torrent sitelerine istekli? Benim neden torrentim yok.Ciddi ne ya bu torrent torrent yıkılıyo,üstelik para ile üyelik satıyorlar?Kendi filmlerinimi satıyorlar? Birleri bana bunu anlatsın, bir yerlerde okumuştum hackerların duraklarından biriymişbende merak ediyordum bi aralar burdan örenebilirsin..
http://my.opera.com/turkish/forums/topic.dml?id=871892
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (215783) ~ 23 Ağustos 2011 03:08
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
p2p paylaşım şeklidir torrent , ana sunucu ve userlar birbirlerine up yaparlar :)
piyasadaki en iyi site www.zamunda.net dir genel içerikli bir bulgar sitesidir.üyelikleri şuan kapalıdır.
türk torrent sitesi olarak; www.alpstorrent.com ana içerik olarak tr dublaj film yayını yapan üyelikeri açık bir torrent sitesidir.
OP Yıllanmış Üye
110 mesaj
bende merak ediyordum bi aralar burdan örenebilirsin..Çok teşekkürlerler işime yaradı
http://my.opera.com/turkish/forums/topic.dml?id=871892
OP Yıllanmış Üye
110 mesaj
OP Yıllanmış Üye
110 mesaj
p2p paylaşım şeklidir torrent , ana sunucu ve userlar birbirlerine up yaparlar :)Teşekkürler film için alpstorrent güzel bir site, zamunda.net bulgar olduğu için çeviri yapıp aramak biraz zahmetli ama işe yarayabilir
piyasadaki en iyi site www.zamunda.net dir genel içerikli bir bulgar sitesidir.üyelikleri şuan kapalıdır.
türk torrent sitesi olarak; www.alpstorrent.com ana içerik olarak tr dublaj film yayını yapan üyelikeri açık bir torrent sitesidir.
OP Yıllanmış Üye
110 mesaj
Taze Üye
1 mesaj
Selam Benimde Bir sorum olacak torrent sitesi güvenli olmayanıda var diyosunuz ya ne açıdan güvenli deil onuda öğrene bilirmiyim!!!
Taze Üye
12 mesaj
en iyi Türk Torrent Sitelerinden Bir Tanesi www.nirvanaturk.net