Arkadaşlar türkçe dublajlı yabancı film indirebileceğim torrent sitesi var mı acaba..
torrent sitelerinde türkçe dublajlı filmler
arkadaşım teşekkürler ama bu www.isohunt.com sitesinde 3-4 tane türkçe dublajlı film var keşke fazla türkçe içerik olsaydı yinede teşekkürler...
fatihturgut07arkadaşım teşekkürler ama bu www.isohunt.com sitesinde 3-4 tane türkçe dublajlı film var keşke fazla türkçe içerik olsaydı yinede teşekkürler...sana bi program öneriyim bak dene memnun kalcaksın bütün türkçe yabancı filmler bu programda indirmene bile gerek duymucan .....download: http://www.msxlabs.org/forum/ucr ... 92032-sanal-tv.html
Son Düzenleme: HİPNOZUM ~ 14 Ağustos 2008 15:22
www.bizimonline.biz de de mevcut filmleri bulabilirsin. izleyebilirsin de
www.bitturk.net bence bundan iyisi yok
www.bitturk.net bence bundan iyisikardes senin uyeliğin varsa bu siteye bana bir davetiye atabilrmisn yaa bu adrese [email]ferhatulusen@gmail.com[/email] uye olmak istiyorum ama olamıyorum yaaaa
www.bitturk.net bence bundan iyisiselam usta senin üyelik varsa bana bir davetiye atarmısın
bozkurttek1@gmail.com
türk filmlerini indirebileceğimiz torrent sitesi var mı
Bi davetiye de bana gönderebilirmiziniz. ya kayıt olamıyorum bi türlü göderir seniz çok memnun olurm ....fatyal_07@hotmail.com
Bi davetiye de bana gönderebilirmiziniz. ya kayıt olamıyorum bi türlü göderir seniz çok memnun olurm ....fatyal_07@hotmail.com
Beyler bu site davetiye istemiyo ben şıp diye oldum
selam üyelik olan varsa bana bir davetiye atarmı [email=mokresh_89@hotmail.com]mokresh_89@hotmail.com[/email]
www.bitturk.net bence bundan iyisi yok
[/alıntı
kardeşim banada bi istek yollarmısın bende üye olamadım bitürlü
akeren_43@hotmail.com
bizde üyelik için davet kodu istiyor :(
isohun alternatif olarak google film adı download torrent yazıyorsun :)
www.alpstorrent.com yeni açıldı hepsi türkçe dublaj filmler girmenizi öneririm
www.alpstorrent.com yeni açıldı hepsi türkçe dublaj filmler girmenizi öüyelikleri açık ve sunumları gayet iyi tr dublaj filmlerini beğendim :)
bittürk e üye olan arkadaşlardan ufak bi ricam bana da bi davetiye gönderebilirlermi [email]huzursuz99@hotmail.com[/email]
www.bitturk.net bence bundan iyisi
selamun aleykum kardes banada bittürk sitesi için üyelik davetiyesi gonderır misin [email=brave_breast@windowslive.com]brave_breast@windowslive.com[/email] şimdeden teşekkür ederim...
http://alpstorrent.com/ den başka iyi site tanımam sırf bu siteyi önermek için üye oldum ama önermişsiniz Kalın Saqlıcakla :)
sana bi program öneriyim bak dene memnun kalcaksın bütün türkçe yabancı filmler bu programda indirmene bile gerek duymucan .....Adam belki arşiv yapacak ?download: http://www.msxlabs.org/forum/ucr ... 92032-sanal-tv.html
Arkadaşım bende arşivciyim eğer arşiv yapacaksan indirmek istediğin filmleri google yaz bulursun torrentini
türkçe dublajını
Adam belki arşiv yapacak ?Uzun zamandır girmiyorum pek forum bölümüne sadece arada bir ana sayfa yapıyorum güncel haberleri okumak için siteye..!! Eski tadı kalmadı artık diyeceğim...
Arkadaşım bende arşivciyim eğer arşiv yapacaksan indirmek istediğin filmleri google yaz bulursun torrentini
türkçe dublajını
Kesko kardeşim daha önce torrent uygulama işine girmemiştim ratio hit-run hesabı yüzünden vede malum kota derdinden pek benimseyemedim alternatif olarak belki vermiş olabilirim üye arkadaşa...Şuan için ise senin gibi bende arşiv yapıyorum son 2 seneden beri nerdeyse bugüne kadar 1 TB' da yakın film Box set var elimde farklı kalitelerde de olsa...Çoğunuda izlemişimdir eger bulamadığın film var ise bu konuda yardımcı olabilirim sana, tabi google'dende bulabilirsin çogunu ama torrent daha makbuldür özellikle premium hesabın yoksa eğer..Vede türkçe düblajlarını arıyosan yada türkçe dizi ve filmleri şayet iyi bir alternatift olur senin için..Ayrıca açık torrent link verenler banlanıyor farklı ip adreslerinden download edenlere karşı..
Şuanda en iyi türk torrent siteleri hangisi arkadaşlar, şöyle her filmin türkçe dünlajını bulmak için..ben bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim doğrusu..