- acil biri bana bu dosyayı nasıl indireceğimi anlatabilirmi lütfen ? sürekli virüs ve yeni programlar indiriyo (bu dosyalar olmadan nasıl indirebirim ayrıca nası kullanıldığınıda bilmiyorum)
- [hesabı yeni açtım amatörce olabilir]
torrent [virüs box]
güvenilir kaynaktan bulup indirmen lazım internette virüs kaynıyor gerçeğini bulabilmek zor, benim bildiğim bir adres yok.
BUNLARI TORENT OLARAK KULLANIP DOSYAYI İNDİREBLİYOLAR BEN NASI YAPICAĞIMI BİLMİYORUM
BU EXE Dosyasını acınca indirme yapıyo virüs ,istenmeyen programlar, ve indirecegim dosya
hayır hayır sil bunu kesinlikle, nasıl güvenip bilgisayarına indirdin anlamadım valla, sil gitsin. torrentten indirmek istiyorsan utorrent veya herhangi bir aracı indir, torrent sitelerinden bul al, kesinlike exe'lere bulaşma arkadaşım.
bir yere indirdi bişiler ama anlamadım videosu var
acil antivirüs yazılımı kurup bilgisayarını temizle, exe dosyalarından da güvenmediğin bilmediğin uzak dur kesinlikle. daha sonra torrent programı indirip torrent dosyası bularak bilgisayarına indirmeyi dene.
karsperky var .rar uzantısından cıkar cıkmaz karantinaya bile atmadan siliyo ama gercek dosyayı programların hepsini indirmeyi kabul edince dosyayı indiriyo neyse konuyu nası kapatıcam ?