Selam, Ben torrent kullanarak oyun indirmek istiyorum.Bu tür indirmeler yasal olarak sorun çıkartır mı?
Torrent Yardım !
ya şimdi kullandığım pc eniştemin . o da memur. bi suç duyurusunda bulunulursa sorun olur
Oyunu satın almanız önerilir. Zaten bu forumda İllegal konular açılmamaktadır. Ücretsiz olan bir oyunu veya programı yüklemeniz sonucunda bir şey olmaz fakat ücretli uygulamaları satın almanız istenmekte. Oyunu indirseniz bile bu oyunu onlarca kişinin uzun zaman boyunca yaptığını ve bunun emek olduğunu kavramanızı isterim.
Bu arada :pentium dual core t4200 2.00(çift çekird.) 2gb ram. Ati radeon HD3470 win7 bu oyunu kaldırır mı???
Bu arada :pentium dual core t4200 2.00(çift çekird.) 2gb ram. Ati radeon HD3470 win7 bu oyunu kaldırır mı???İşlemciniz ve Ram iniz paçayı az farkla kurtarıyor fakat ekran kartı yeterli değil. En düşük ayarlarda istenen ekran kartları Nvidia 7900 veya Ati X1900 olmak zorunda ve bu eran kartları High-End grubunda. HD 3470 ise Low-End grubunda.GTA IV Sistem Gereksinimleri:
*Minimum sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM*Normal sistem özellikleri:
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM
Laptop ekran kartı performansı için ekstra yapabileceğim bi şey var mı?
Bi de hd3470(1024-256paylaşımsız) x1900 den iyi olması lazım.
torrentten gb larca dosya indirdim birşey olmadı 4 5 tane harddisk doldu
hepinize ayrı ayrı teşekkürler.ilginiz için