torrent'den film indiriyorum filmin indirdiğim kısmını izlemek istiyorum fakat bu gerçekleşmiyor
bir de çok yavaş iniyor bu hızı artırabilirmiyiz
torrent
ubuntu9 indiriyorum onu 80 ile indiriyor filmi 20kb/sn ile indiriyor
filmleri izlemek için "VLC media player" programını kullan
hızlı film indirmek için torreni bırak dosya paylaşım sitelerinde film indir.
aradığın filmi bulamak için google filmi yaz ardına rapid, rapidshare, depofiles... eklemen yeterli.
filmler parti partidir.
partile genellikle 100 - 200 mb tır
bi partiyi indirdikten sonra diğer partiyi beklemeden indirmek için modemini kapatıp aç (statik ip oluduğu içim ip değişecek ve diğer partiyi indirebilirsin)
torenti bi kaç defa kullandım maksimumu hızım 10k\s di rapid ile 110 k\s dir.
dün gece show tv de izlediğim bir filmi indiriyorum bir tek torrentde buldum o yüzden torrenden indiriyorum ve ilk kez bugün torrrent kullanıyorum
media player clasic ile önizleme yapamamıştım bir de vlc deneyeyim benim endişem filmin tamamını indirdiğimde de göstermeme ihtimali var mı
JADEXBu senin düşündüğün gibi değil arkadaşım film inmeden izlemek istiyor arkadaş bilgisayara tamamen indikten sonra değil yanlış anlamışsın olayı yani diyelim filmin %25 indi bunu izleyip görmek istiyor bunuda torrent programı olarak Bitcommet yapıyor zaten.bilfilendididin sağolasın
anladık hehalde adam tam inmemiş filmleri izlemk istiyor ben vlc kullanıyorum açmadığı yarım eksik sıkıştırılmış videoları bile gösteriyor
kodek de istemiyor
önizleme için utorrent'te kullanılabilir, sadece ayarlarına girip dosya indirme kısmından "önizleme için öncelikle baş ve son kısımları indir"(yada buna benzer bişeydi işte, şimdi otelde oldugumdan bakamıyorum) seçeneğini işaretle.;)
Ancak bunu film arşivlanmamişse yapabilirsiniz.
arkadaşım indirme hızın filmi kaç kişinin senin paylaşımına açtığıyla ilgilidir yani trackers yazan yerdeki parantez içinmdeki rakkamın solundaki rakkam o anda kaç kişinin bilgisayarından bu dosyayı çektiğini gösterir iyi bir hız yakalayabilmen için bu sayının çok olması gerekir az ise ne yapsan hızlanmaz bu yüzden indirirken seeders ların çok olduğu dosyaları seç