Torrentten Video Çekerken Ttnet Aradı? :D

Phoenix_
10-12-2010, 20:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
895 mesaj

Torrentten video çekiyordum.

telefon aradı.ttkomdan aradığını söyledi.bağlantınız var sanırım dedi.ttnet kullanıyorsunuz değil mi dedi.evet dedim.2 yıllık aboneleremize indirim mi var dedi modem mi dedi anlamadım o kısmını iyi günler diledi kapadı.

numarası belli değildi.

sizce bu nedir? :D ne oldu şimdi? :D ceza mı yedim? yoksa uyarı mıydı? sanırım önce uyarı gerekirdi.ceza diyelim ki neden telefonda arasın falan :)

kimlik isim falan sormadı.

panda34
10-12-2010, 21:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: Phoenix_  
Torrentten video çekiyordum.

telefon aradı.ttkomdan aradığını söyledi.bağlantınız var sanırım dedi.ttnet kullanıyorsunuz değil mi dedi.evet dedim.2 yıllık aboneleremize indirim mi var dedi modem mi dedi anlamadım o kısmını iyi günler diledi kapadı.

numarası belli değildi.

sizce bu nedir? :D ne oldu şimdi? :D ceza mı yedim? yoksa uyarı mıydı? sanırım önce uyarı gerekirdi.ceza diyelim ki neden telefonda arasın falan :)

kimlik isim falan sormadı.

Beni 8 mbit adil tarifeye gecmem icin yazin basindan beri 4 kere aradilar, her ay ariyolar neredeyse ama ben tekliflerini reddetmeye devam ediyorum. download'a son hiz devam. 15gb adil limitlerini ben en gec bir haftada dolduruyorum. Korkma hic birsey olmaz ben iki senede 1 terabyte dan fazla indirdim bisey olmadi. Torrent de kullandim.

Phoenix_
10-12-2010, 21:16   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
895 mesaj

yok ben zaten netlimitsizdeyim.ortalama aylık 30gb downloadım oluyor.8lik hızla yola devam.

ama beni arayıp da reklam yapmayınca
video çekerken arayınca

ben tedirgin oldum bilişim suçu mu işledik diye :D

_hEro
11-12-2010, 14:20   |  #4  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Vidyo denk gelmiş yahu.Türkiye ttnet insanları ne zamandan beri yargılıyor :)
Dediğim gibi denk gelmiş.Tarife için bilgi vermek istemişler anlaşılan.

mcafee23 ayrılmıştır
11-12-2010, 14:26   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

birşey olmaz ama ben ttnet'ten değil doping veya onun gibi başka biryerden aradıklarını düşünüyorum.
ttnet arayıp ta ttnet mi kullanıyorsunuz demez

saslove1984
11-12-2010, 14:46   |  #6  
Yıllanmış Üye
463 mesaj

komedi :d