selam arkadaşlar bana torrentturk davetiyesi gönderen arkadaşa minnettar kalacağım... ruyabirsel@hotmail.com
torrentturk davetiyesi
slm arkadaşlar zahmet olmazsa bende alabılırmıyım davetıye
weffpalta@gmail.com
Ne bu yaaaaaa . Güzel bişeyse ben de bir davetiye alayım.
selimhunNe bu yaaaaaa . Güzel bişeyse ben de bir davetiye alayım.Torrent olayı 5 kb lik bir dosya ile gb larca veriyi indirme demektir yani part part ugrasmadan tek seferde işi çözüyorsun;)
ruya84selam arkadaşlar bana torrentturk davetiyesi gönderen arkadaşa minnettar kalacağım... ruyabirsel@hotmail.comweffpaltaslm arkadaşlar zahmet olmazsa bende alabılırmıyım davetıyeNedense sadece davetiye almak için foruma üye olmuşsunuz gibi bir his oluştu içimde. Ve sanki davetiyeleri alınca gidecek ve bir daha uğramayacakmışsınız gibi bir his... Önce bi hakedin bakalım. Adınızın yanında şöyle bir kaç rep olsun. Ya da kayıt tarihi kısmında "dün" değil de daha eski bir tarih yazsın...
weffpalta@gmail.com
Papatyaseverruya84selam arkadaşlar bana torrentturk davetiyesi gönderen arkadaşa minnettar kalacağım... ruyabirsel@hotmail.comVallaha ne diyelimweffpaltaslm arkadaşlar zahmet olmazsa bende alabılırmıyım davetıyeNedense sadece davetiye almak için foruma üye olmuşsunuz gibi bir his oluştu içimde. Ve sanki davetiyeleri alınca gidecek ve bir daha uğramayacakmışsınız gibi bir his... Önce bi hakedin bakalım. Adınızın yanında şöyle bir kaç rep olsun. Ya da kayıt tarihi kısmında "dün" değil de daha eski bir tarih yazsın...
weffpalta@gmail.com
merhaba arkadaşlar bende bir davetiye alabilir miyim acaba e-mail:dewloveee@gmail.com
bnada bir davetiye lütfen hem benim 100 küsür msj ım war
Dj_Eğribnada bir davetiye lütfen hem benim 100 küsür msj ımE-mailini özelden mesaj at davetiyeni göndereyim...Son Düzenleme: Papatyasever ~ 11 Şubat 2008 00:37
Ustam bi davetiyede ben alabilirmiyim admin@karazindan.com
arkadaslar ben torrent turk üyesiyim fakat davetiye öyle kolay yollanan birşey değil baya bir upload yapmanız lazım yanlızca bir davetiye yollama hakkı kazanabilmeniz için
bana bitane davetiye atarsaniz sevinirim
umituyanik@msn.com
esersahin83 hotmail
1 tane davetiye lütfen
Papatyasever
banada davetiye yolarsan sevinirim sulonline@yahoo.com
bende cok eskiyim
bana da yollayabilirmisinz.
boztepei@gmail.com
ben de davetiye istiyorum.
hkmtkyy@hotmail.com
Arkadaşlar suanda torrentturk'e davetiyeli alımlar ve ücretsiz kayıtlar kapalı durumda.
Torrentturk açıklaması:
Ücretsiz üyelik alımları şuan kapalıdır.Bağış yaparak V.I.P üyelik almak ve hakkında detaylar için bize yazın trrnttrk@gmail.com
ya arkadaşlar bu uplant miktarı nekadar benim ark üye ama uplantı yetmiyor bir türlü benide ceksin, bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
indirdigin dowload miktarının yarısında biraz fazla olursa upload yeterli ratio degerine ulasırsın;)
hkmtkyben de davetiye istiyorum.davetiye gönderdim arkadaşım
hkmtkyy@hotmail.com
iboztepebana da yollayabilirmisinz.davetiyeni gönderdim
boztepei@gmail.com
showmenUstam bi davetiyede ben alabilirmiyim admin@karazindan.comdavetiyeni gönderdim
elifyilmazzmerhaba arkadaşlar bende bir davetiye alabilir miyim acaba e-mail:dewloveee@gmail.davetiyeni gönderdim
Papatyaseverruya84selam arkadaşlar bana torrentturk davetiyesi gönderen arkadaşa minnettar kalacağım... ruyabirsel@hotmail.comweffpaltaslm arkadaşlar zahmet olmazsa bende alabılırmıyım davetıyedavetiyeleriniz gönderilmiştir
weffpalta@gmail.comTaze ÜyeTeşekkür Sayısı: 02 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008Çok ihtiyacım var. İki gündür uğraşıyorum ve sizi sığındım.Torrentturk için bir daveti istiyorum.
E-mail.1; inthenightclub@hotmail.co.uk
E-mail.2; inthenightclub@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler..