wartoexkullanici adi : wartoexYönetime ilettim en kısa zamanda cevap gelir...mail : ondertemel@gmail.com
cok
Torrentturk hesabı olanlar lütfen...
Hesabın active edildiğine dair mesaj geldi. Hayırlı paylaşımlar... (Bu kadar çabuk nasıl oldu ben de anlamadım doğrusu)
swordmaster_65Kayıtlı oldugunuz mail adreslerinizi verebilirseniz yönetime bu konu ile ilgili mesajslm arkadasım. bende aynı sorunla karsılastım. msj gonderdim ilgilenebilirsen cok sevinirim.tşkrlerSon Düzenleme: serdar7060 ~ 24 Ocak 2008 12:39
Yönetime bildirdim en kısa zamnada acılır.
serdar7060tesekkur ederim cok saol:)Hesabın sisteme yüklendi iyi kullanımlar.
swordmaster_65saolasın dostum acılmıs gercekten.. ellerin dert gormesinserdar7060tesekkur ederim cok saol:)Hesabın sisteme yüklendi iyi kullanımlar.
Selamlar benim account um da bir günden digerine kitlendi. Halbuki Ratiolarim cok yüksekti.
Kullanici Adi: bozkurtffm
Email: mehmetalpcelebi@aol.com
Bana yardimci olurmusunuz?
selamlar
Yönetime bildirdim en kısa zamanda ilgilenirler;)
torrent-damage.net davetiyesi istiyorum, karşılığında istediğiniz kadar torrentturk davetiyesi verebilirim...
slm arkadaşlar aynı sorun bendede var torrentürke giremiyom yardımcı olursanız sevinirm kullanıcı adım:kartal1910
adresim:kartal1910@gmail.com torrentürk böyle bir kayıt yok diyor nyardımınızı bekliyorum
mehmetalpcelebiSelamlar benim account um da bir günden digerine kitlendi. Halbuki Ratiolarim cok yüksekti.Hesabın sisteme yüklendi iyi kullanımlar;)Kullanici Adi: bozkurtffm
Email: mehmetalpcelebi@aol.comBana yardimci olurmusunuz?
kartal1910slm arkadaşlar aynı sorun bendede var torrentürke giremiyom yardımcı olursanız sevinirm kullanıcı adım:kartal1910Yönetime mesaj attım en kısa sürede ilgelinirler;)
adresim:kartal1910@gmail.com torrentürk böyle bir kayıt yok diyor nyardımınızı
mehmetalpcelebiSelamlar benim account um da bir günden digerine kitlendi. Halbuki Ratiolarim cok yüksekti.
Kullanici Adi: bozkurtffm
Email: mehmetalpcelebi@aol.comkartal1910slm arkadaşlar aynı sorun bendede var torrentürke giremiyom yardımcı olursanız sevinirm kullanıcı adım:kartal1910 adresim:kartal1910@gmail.com torrentürk böyle bir kayıt yok diyor nyardımınızıHem foruma yazıp hem de özelden mesaj atmayın!! Biraz mantıksız oluyor! Hem forumda okuyanlar yönetime mesaj gönderiyor hem de forumdan önce özel mesajlarını okuyanlar(benim gibi). Böylece tahmin edeceğiniz gibi ortaya kocaman bir saçmalık çıkıyor. hesabı zaten geri yüklenen insanlar için torrentturk'e tekrar tekrar mesaj göndermenin pek hoş olmayacağını tahmin edersiniz heralde...Son Düzenleme: Papatyasever ~ 28 Ocak 2008 01:58
Mehmetalpçelebi ve Kartal 1910 için cevap geldi. Hesaplarınız inaktivite nedeniyle silindiği için sisteme geri yüklenmeyecek. Bu durumda sanırım bu hesap isimleriyle artık sisteme giriş yapmanız mümkün görünmüyor...
Selamlar
malesef yüklenmedi, eski sifremle giris yapamiyorum, email de gelmedi. niye böyle oldu acaba.
:(
Ama emekleriniz icin sagolun.
Saygilar
arkadaşlar lütfennnn bır davetıyee weffpalta@gmail.com sımdıden cok tsk ederım
banada bir davetiye yollarsanız sevinirim selamlar oktayguclu@ttmail.com
bende bir davetiye istiom bedirhan_212121@hotmail.com
benimde torrentturk hesabım bugün silinmiş kullanıcı adım: panic71 mail adresim gurkanes@gmail.com banada yardımcı olursanız sevinirim
malesef bende siteye giriş yapamıyorum yaklaşık 8 aylık üyeliğim vardı ratio sorunumda yoktu banada yardımcı olursanız sevinirim,saygılar
kullanıcı adı: benkimim
ersinyilmaz66@hotmail.com
arkadaşım banada yardımcı ol
kullanıcı adım : ergunus
ergunus@ilkposta.com
ergunusYönetime bildirildi;)
wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?
swordmaster_65Hesap sisteme yüklendi iyi paylaşımlar.ergunusYönetime bildirildi;)