Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,176 mesaj
benkimim66wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?Yönetime bildirdim;)
benkimim66wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?Yönetime bildirdim;)
swordmaster_65Sizin hesap veri tabanında bulananadıgı için yükleme yapılamadı.benkimim66wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?Yönetime bildirdim;)
hala torrentturke giiş yapamıyorum lütfen yardımcı olun
kullanıcı adım : ergunus
ergunus@ilkposta.com
bu isimde kullanıcı adı yok diyor
böyle bir mail adresi kayıtlı değil diyor
ergunushala torrentturke giiş yapamıyorum lütfen yardımcı olunGelen mailde hesap sisteme yüklenmiştir diyordu ama biraz bekle tekrar dene olmazsa tekrar bas vururum.kullanıcı adım : ergunus
ergunus@ilkposta.combu isimde kullanıcı adı yok diyor
böyle bir mail adresi kayıtlı değil
giremiyorum tekrar ulaşırsan sevinirim
ergunusgiremiyorum tekrar ulaşırsanYönetime tekrar bildirdim en kısa zamanda cevap alır haber veririm.
swordmaster_65Tekrar acıldıgına dahil mail aldım girebilirsiniz.ergunusgiremiyorum tekrar ulaşırsanYönetime tekrar bildirdim en kısa zamanda cevap alır haber veririm.
Hesap sisteme yüklenmiş.
https://www.chip.com.tr/forum/tor ... teyen_t48127.htmlbu linke mail adresinizi yazın 2 davetiye var elimde
swordmaster_65swordmaster_65wolkan ilgilendiğin için çok teşekkürederim kullanıcı adını benkimim olarak bildirdin değilmi çünki hala aktif olan paylaşımlarım var sistem nasıl böyle bir şey diyor anlamış değilim...?acaba paskey bildirsek onunla bulabilirlermi?Başka yapabilecegimiz bir şey varmıSizin hesap veri tabanında bulananadıgı için yükleme yapılamadı.benkimim66wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?Yönetime bildirdim;)Son Düzenleme: benkimim66 ~ 15 Şubat 2008 11:24
benkimim66swordmaster_65Mail adresi ve kullanıcı adıyla bildirdim ama sistemde böyle bir kayıt blunamadı die cvp geldi ratio seviyesi bu aralar 0.5 oldu acaba düşüktü attılar mı?swordmaster_65wolkan ilgilendiğin için çok teşekkürederim kullanıcı adını benkimim olarak bildirdin değilmi çünki hala aktif olan paylaşımlarım var sistem nasıl böyle bir şey diyor anlamış değilim...?acaba paskey bildirsek onunla bulabilirlermi?Başka yapabilecegimiz bir şey varmıSizin hesap veri tabanında bulananadıgı için yükleme yapılamadı.benkimim66wolkan kardeş benmkinide bildirdinmi?Yönetime bildirdim;)
yada davtiye bulup tekrar kayıt olmak lazım.