torrenturkey.com davetiyesi olan var mı?
Ayrıca bende torrentturkey.net davetiyesi var..isteyen olursa gönderebilirmm..
yukarıdaki mail adresinden olmasın:D
Arkadaslar, kimde varsa banada bir davetiye yollayabilirmi rica etsem, nette ararken canim cikti ;-) Simdiden tesekurler
yankojelev(at)gmail.com
tskler
bende davetiye istoyorum. lütfn
rach_3@mynet.com
allah rizasi icin torrenturk davetiyesi olan varsa yollaya bilirmi lutfen yisinaydi@freenet.de
walla artık yalvarıcam neredeyse dawetiye için!
hiçbiyerde bulamıyoruz ya:(
bana da yardımcı olursanız sewinirim ya
stagge_bass@hotail.com
bende bi tane istiyorum torrentturkey davetiyesi. özelden yazabilirsiniz yada mailim karavca06@hotmail.com
banada beyler bı davettiye lutfen rica ederim kahroldum aramaktan msn adresim hapbyxee@hotmail.com
bi tanede ben rica ediyorum
istiyenler özel mesaj yada msn nem
cevap veren yok arkadaşlar. ama olursa ben sizlerle paylaşırım.
banada göderebilen olursa sevinirim
memtest_86@hotmail.com
abi banada torrenturkey davetiyesi gonderirmisin s'md'den tsk ediyorum...cemo_koz@hotmail.com veya cemokoz@gmail.com
yanliz biraz acele lazim mumkunse hemen... kendine iyi davran...byeee
Arkadaslar Davetiye yollayabilir misiniz bana Lütfen?
arkadaşım banada davetiye gönderirsen çok sevinirim.
apache131@mynet.com
Herkese davetiyeleri gonderilmistir,yine davetiye isteyenler icin burayı takip etmeye calısacagım herkese iyi forumlar
Eğer Mümkünse bi tanede torrenturkey.com davetiyesi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
webmaster23Eğer Mümkünse bi tanede torrenturkey.com davetiyesi alabilirmiyim şimdiden teşekküemail-im webmaster23 kadobaba
Üç konuda zor bela bi email adresi yazdım email webmaster23@ynet.com Allah Sana Çok şükür
Davetiye isteyen arkadaslar lutfen eposta adreslerini de yazsınlar
webmaster23Üç konuda zor bela bi email adresi yazdım email webmaster23@ynet.com Allah Sana Çok şüküSanırım mynet adresi ona gore gonderiyorum eger ynet diye bir domain varsa soyleyin ona da gondereyim