İyi geceler.
Gönlüm başka marka tv almaktan yanaydı ama yeni evime hediye olarak bu tv alındı. Tvnin özelliklerini biraz karıştırınca usb bağlantılarının birinin sadece resim ve mp3 oynatmak diğerinin ise hem resim/mp3 oynatmak hemde wireless bağlantı sağladığını öğrendim. Yani usbden direk usbbellek takıp film seyretemiyorum. Ayrıca lan (ethernet girişi de ) mevcut.
Daha önce hiçbir şekilde bu tip işlerden uğraşmadığımı, bilgimin sıfır olduğunu belirterek birkaç soru sormak istiyorum. Deneyimli ve bilgili arkadaşlarımız cevap verirse çok sevineceğim.
1- Ben modemim Tp Link W8901g modeli. Ben bu modeme ile tv arasına (belirtiğim gibi lan girişi mevcut) kablolu bağlantı kurmak istesem ne gibi işlemler yapmam gerek. Tv ye ipyi nasıl vereceğim, pc ye hangi programlar program kuracağım vs. Ne gibi yazılımlar yüklemeli ve nasıl bir yol izleyerek tvden direk pcdeki filmleri (ağ bağlantısın kullanarak) izleyebilirim?
2- Wireless bağlantı (tvde usb üzerinden) kurarak modem ile nasıl bağlantı kuracağım? Wireless için tv ye ek olarak nasıl bir şey almam gerek? Tv ye ipyi nasıl vereceğim, pc ye hangi programlar program kuracağım vs. Ne gibi yazılımlar yüklemeli ve nasıl bir yol izleyerek tvden direk pcdeki filmleri (wireless bağlantısın kullanarak) izleyebilirim?
BU iki soruma geniş ve açıklayıcı (dediğim gibii bu konularda tamamen ama tamamen sıfır bilgiye sahibim) bilgiler sunan arkadaşlara şimdiden teşekürler.
[url=http://www.turkeyforum.com/satforum/newreply.php?do=newreply&p=6927247][/url]