mrb toshıba a500-19w kullanıyorum oyun oynarken kendi kendine reset atıyor fan da bi sorun olduğunu sanmıyorum call of duty oynuyordum birden kapandı sorun devam ediyor acaba ne yapabilirim tşk.
toshıba a500-19w
aşırı ısınmadan sebeb yapıyor olabilir.
biraz bekleyin laptopu açmayın.
10-15 dakika sonra tekrar açın.
benim laptop da oyun oynarken bazen resetliyor.
hele de bilgisayarı kasan bir oyun olursa kesin yapıyor.
bekliyorum 20 dakika felan düzeliyor.
oyun oynarken anlıyorum cayır cayır yanıyor makine.
fan düzgün çalışıyor ama ekran kartını gpu su ısınıyor olabilirmi pyshx nvidia gpu hızlandırması etkin durumda kapatmammı gerekiyor
ben bu oyunu hp pavilion da oynamıştım 1.6 ghz işlemci 128 mb ekraqn kartı böle bi sorun yoktu
ıkapatmanda fayda var.
gpu aşırı ısındığından bilgisayar koruma maksatlı resetliyordur.
eğer bunu normal uygulamalardada yaparsa o zaman sorun var demektir.
bir şey söyliycem ama gülme.
bendeki laptopla böyle sorun yaşadığımda ben laptopumu buzdolabına koyuyorum.
yarım saat kalsın orada.
eğer hala resetliyorsa ekran kartında sorun çıkmış olabilir.
Laptop ' u sakın buzdolabına koyma . Ani hava değişimi daha kötü sonuçlara yol açabilir . Sorununa gelirsek de gpu hızlandırmasını kapat. Laptop ' un ısınmadan dolayı kendini resetliyor . Bilgisayarlar her zaman soğuk ortamı severler. Unutma !
Ordaki yazılanların hiçbirine katılmıyorum.Aynı marka aynı model aynı sorun.A500-19W var benmde alalı 2 ay oldu 2 aydır bu problemi yaşıyorum.Sorun malesef A500-19W serisinde.Eğer garantini yaptırdıysan başka bir modelle değiştirmeni tavsiye ederim.Ayrıca A500-19W serisinin fiyatı 2600TL den 1800TL ye düştü.Nedeni fazla sorun.Alacaklar içinde tavsiye A500-19W yi unutun.Fiyatı özelliklere göre çok cazip.Beni çekende oydu ;) Sonradan değiştirdim yeni model aldım.(toshiba bunu bedavaya yapıyor(aynı fiyat olması gerek veya yakın ) )
hacı bu garanti kaydını daha önce duymuştum ben laptop u alalı 2 ay oldu değiştirirlermi
ana kart değişti serviste en son güncelleme yapıldı bios sound güncellemeri ses cızırtıları hala devam ediyor az da olsa nasıl değiştirebilirim bunu ben bu garanti yi açıklarmısın?