Toshiba'dan uygun fiyatlı 3D performansı!

CHIP Online
11-11-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Büyük ekranda, yüksek çözünürlüklü 3D deneyimi yaşamak istiyorsanız, bu Toshiba'lara göz atın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tos ... formansi_43620.html

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 3D Full HD çözünürlük, Edge LED ekran ve geniş ekran görüntü özellikli yeni L5 serisi televizyonlarını sunuyor. 102cm(40"), 126cm (50") ve 146cm (58") olarak üç farklı ekran boyutuyla sunulan L5serisi televizyonlar, üç boyutlu görsel-işitsel deneyime uygun fiyata sahip olmak isteyen aileler için ideal.


Parlak 3D görüntülerin tadını çıkarın


L5 serisi Full HD 3D televizyonlar son derece net, canlı ve gerçekçi detaylar sunduğundan kullanıcılar kendilerini aksiyon filmleri ve belgesellerin içinde hissedebiliyorlar. Active Shutter Teknolojisi sayesinde aileler detaylı ve yumuşak 3D görüntüleri büyük ekranda uygun bir fiyata izleyebilmenin keyfini yaşıyorlar.  Buna ek olarak, derinlik kontrolü özellikli 2D'den 3D'yedönüştürme teknolojisi izleyicilerin kendilerinde mevcut olan film ve programların arşivlerini de kullanabilmelerine imkan veriyor.


Net ve aynı zamanda iyi detaylar


L5'in AMR 200 (Active Motion & Resolution) görüntü işleme özelliği ultra net görüntülerle beraber her bir noktada net detaylar vererek spor ve aksiyon filmleri gibi hızlı hareketli sahnelerde mutlak tanımlı görüntüler sağlıyor. Full HD Edge LED ekran daha iyi etkin enerji kullanımı için güç tüketimini azaltırken Ayrıca 1920x1080 piksel çözünürlük netliği ile renkler her zamankinden daha canlı ve kontrast daha iyi tanımlı olarak karşımıza çıkıyor.


Tüm Konu: Toshiba'dan uygun fiyatlı 3D performansı!

Kaynak: www.chip.com.tr