toshiba hdd format

ErKaN-23
06-12-2009, 14:05   |  #1  
ErKaN-23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj

arkadaşlar ne açılışda ne de format da pc hdd yi görmüyor hdd bootları raidler uçmuş temiz bir kevel format atmam lazım toshiba hdd için ne öneririsiniz format için

zxsel
06-12-2009, 14:35   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj

dostum sen xp bence sata  hdd ye xp  atmaya calısıyorsun xp cd ıcınde sata raıd olmadıgından hdd yı gormez

bunun bırkac cozumu var

1 wın 7 yada vısta atcan

2 pc yı bıostan raıd denetlıyıcılerını kapatıp denıcen

3 xp cd ıcıne  nlıte programı ıle sata raıd denetlıyıcılerı  entegre etcen xp cd sıne

ben ıkıncı cozumden yanyıp   bıostan raıd sata denetlıyılcerını kapamayı dene vede pc bıosta sata ıde ayarı varsa ıde ye al bazı loptop yada pclerde  kurcagın ısletım sıstemını seccen bıostan xp wın7 vısta gıbı  senın ısın bıos yada  dıskte okuyucu varsa dısket ıcıne sata raıd ahcı dosyalarını atıp   format atcan   cd ıle ....

ErKaN-23
06-12-2009, 14:45   |  #3  
ErKaN-23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj
Alıntı: zxsel  
dostum sen xp bence sata  hdd ye xp  atmaya calısıyorsun xp cd ıcınde sata raıd olmadıgından hdd yı gormez

bunun bırkac cozumu var

1 wın 7 yada vısta atcan

2 pc yı bıostan raıd denetlıyıcılerını kapatıp denıcen

3 xp cd ıcıne  nlıte programı ıle sata raıd denetlıyıcılerı  entegre etcen xp cd sıne

ben ıkıncı cozumden yanyıp   bıostan raıd sata denetlıyılcerını kapamayı dene vede pc bıosta sata ıde ayarı varsa ıde ye al bazı loptop yada pclerde  kurcagın ısletım sıstemını seccen bıostan xp wın7 vısta gıbı  senın ısın bıos yada  dıskte okuyucu varsa dısket ıcıne sata raıd ahcı dosyalarını atıp   format atcan   cd ıle ....

kardeş zaten derdim win 7 yüklemek soruyu dikkatli okursan win 7 ve vista kurlumunda hdd yi görüyor daha önce yüklemiştim şimdi ise xp dahil hiç bir format cd sinde hdd ler görünmüyor format da partition kısmına gelince drv istiyor

f_usak
18-09-2010, 14:23   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

kur başlarken sata driver ilgili bilgi gelecek F6 ya bas diye o zaman basın ve deneyin.