arkadaşlar ne açılışda ne de format da pc hdd yi görmüyor hdd bootları raidler uçmuş temiz bir kevel format atmam lazım toshiba hdd için ne öneririsiniz format için
toshiba hdd format
dostum sen xp bence sata hdd ye xp atmaya calısıyorsun xp cd ıcınde sata raıd olmadıgından hdd yı gormez
bunun bırkac cozumu var
1 wın 7 yada vısta atcan
2 pc yı bıostan raıd denetlıyıcılerını kapatıp denıcen
3 xp cd ıcıne nlıte programı ıle sata raıd denetlıyıcılerı entegre etcen xp cd sıne
ben ıkıncı cozumden yanyıp bıostan raıd sata denetlıyılcerını kapamayı dene vede pc bıosta sata ıde ayarı varsa ıde ye al bazı loptop yada pclerde kurcagın ısletım sıstemını seccen bıostan xp wın7 vısta gıbı senın ısın bıos yada dıskte okuyucu varsa dısket ıcıne sata raıd ahcı dosyalarını atıp format atcan cd ıle ....
dostum sen xp bence sata hdd ye xp atmaya calısıyorsun xp cd ıcınde sata raıd olmadıgından hdd yı gormezkardeş zaten derdim win 7 yüklemek soruyu dikkatli okursan win 7 ve vista kurlumunda hdd yi görüyor daha önce yüklemiştim şimdi ise xp dahil hiç bir format cd sinde hdd ler görünmüyor format da partition kısmına gelince drv istiyor
bunun bırkac cozumu var
1 wın 7 yada vısta atcan2 pc yı bıostan raıd denetlıyıcılerını kapatıp denıcen
3 xp cd ıcıne nlıte programı ıle sata raıd denetlıyıcılerı entegre etcen xp cd sıne
ben ıkıncı cozumden yanyıp bıostan raıd sata denetlıyılcerını kapamayı dene vede pc bıosta sata ıde ayarı varsa ıde ye al bazı loptop yada pclerde kurcagın ısletım sıstemını seccen bıostan xp wın7 vısta gıbı senın ısın bıos yada dıskte okuyucu varsa dısket ıcıne sata raıd ahcı dosyalarını atıp format atcan cd ıle ....