Merhabalar;
TOSHIBA HDDR320E03X Model 320 GB harici hardisc'i 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Geçenlerde yeniden kullanmak istediğimde harici hardisci açtıgımda hüsranla karşılaştım.Hardiscin içi boş sadece autorun ve 4 tanede video görüntüsü var ancak diğer bilgilerim yok.4 yıllık birikimim mesleğimle ailemle ilğili neyim varsa içinde idi ancak malesef 1 türlü göremiyorum.Sag tıkladığımda 60 küsür gb lık bilginin oldugu gösteriliyor ancak ben bunları göremiyorum. Bugün antivir anti virüs programı ile tarattığımda benim görmediğim dosyalar virüs programı ile tek tek tarandı..1 tane virüs buldu o da autorun dosyası idi onuda karantinaya aldı hardiscte görünen o dosyada şuan yok. Windows 7 kullanıyorum bu olan şeyin Antivirle alakası olabilirmi acaba çünkü içindekileri görmediğim günde virüs bulundu şeklinde uyarı çıktı bende oke dedim ama neye dedim bilemedim. Sizden rica ediyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Benim içindekileri kurtarma gibi bir durumumum varmı.Varsa nasıl yapabilirim. Ayrıca googleden araştırdığım kadarı ile bu işi yapan bazı şirketler varmış acaba hardisci onlaramı götürmeyelim. İçindekiler benim için çok önemli.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla...
TOSHIBA HDDR 320 GB Harici hardisc Sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj