Toshiba Intel Wireless 5100 AGN Sorun..

kagancoban
05-09-2011, 16:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba Arkadaşlar... 

Benim Sorunum Elimde Bulunan Toshiba Satellite A350-22Z Bundan 1 Hafta Önce Lettopu Kapatmış Ve Bu Tarihe kadar Ellememiştim...Sabah Açtığım Da Lettopum Wireless Açık Değildi FN+F8 tuşuyla açtım bir fark olmadı bunun üstüne altında bulunan açma kapama tuşunu kullandım olmadı.Ağ Bağdaştırıcısını Açıp Oradan Devre Dışı Bırakın Tekrar Açtım Onar Dedim Yine Bir Sonuç Çıkmadı.Aygıt Yöneticisinden Denedim Yine Sonuçsuz Kaldım... Bunun Üstüne Acaba Güncellemeden Dolayı Bir Eksiklik Mi Var Diye İçime Şüphe Düştü.Hepsini Wireless,Lan,Modem Driver,Wireless Manager,Intel ProSET Yardımcı Programlarını Güncelleştirdim Fakat Yine Sonuçsuz Kaldım.Yabancı Bir Sitede Aygıt Yöneticisinden Wireless Açıp Gelişmişten 802.11n Modu Devre Dışı Bırak Diyordu OnuDa Yaptım Fakat Bir Sonuç Alamadım.Sorun Gider Dediğimde İse Anahtar Açık Değil Diyor Ama Çözümü FN'den yada yardımcı bir yerden açmamı söylüyor ama olmuyor dediğim gibi.Intel Yardımcı Programda Donanım Radyo Kanalı Açın Diyor Ama Nasıl Açılacağına Söylemiyor...   

Anlayacağınız Wireless Modu Açılmıyor Denediğim Yollar Bunlar daha Değişik Ya Da Sorunu Önceden Çözmüş Arkadaşları Bekliyorum 

Biraz Uzun Anlattım Ama Kesin Bir Çözüm Almak İçin Yaptığım Herşeyi Anlatmak Zorundaydım... Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkür Ediyorum... 

erdemhayalet
05-09-2011, 19:11   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

dil göstergesinin sağındaki oka basın WİFİ kapalı yazar sağ tıklayın en altta PROSeti Sıfırla ya tıklayın bi dakka bekleyin düzelir belki(dil göstergsi saatin solunda görev cubugu üzerinde)(yukarı oka basacaksınız)win 7 işletim sistemim bende öyle

Kapalı Hesap (101323)
07-09-2011, 11:12   |  #3  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

firmware güncellemesi yapın