Arkadaşlar bu toshibaki touchpadin altında hemen havalandırma yeri var ve zaten oralar sıcak oluyor. bu sıcaklıktan dolayıda touchpadin üzerinde bir sıcaklık oluyor.. bu sorun donanımsal mıdır yoksa normal sizde de oluyor mu??
toshiba kullancıları (satellite)
Sizde hangi modeli var bilmiyorum ama benimkinde havalandırma "touchpad"in altında değil. Fakat hafif bir ılıklık var tabi benimkinde de.
u400 17y yani sıcaklık var . touchpadin dışında bir durum yok ama garip değil mi :)
bendede u400-10n var aynen touchpad sıcak öncedende toshiba kullanıyodum ondada vardı sıcaklık normal yani :)
Fanın olduğu yerde ısı olması normal ama. Siz yine de "Everest" programıyla sistem kararlılık testi yaparak bilgisayarınızın ısı değerlerini ölçebilirsiniz.
everest programı ile sistem sıcaklığını ölce biliyor muyum?? ve bir sürü değişik evereste programları var diye hatırlıyorum yankılta olabilir hangisi indiricem..??
ben testi yaptımda sonuçları neye göre anlıcaz
normal cunku herkezde var bu ısınma .daha dogrusu ılıklasma :) fanın sıcaklıgından dolayı o klavyenın oralar ısınıyo yoksa ben 1 bucuk senedır bole kullanıyorum daha 1 kere bıle servıs yuzu gormedm
Everest programını indirip kurun. Üst menüden sistem kararlılık tesitini açın ve açılan pencerede "start" tuşlayın. Program işlemcinize yük bindirecek. Penceredeki tablarda ısı değerlerinizi filan görebilirsiniz. Zaten kaç derece olduğunu söylüyore bileşenlerin.
Everest programını indirip kurun. Üst menüden sistem kararlılık tesitini açın ve açılan pencerede "start" tuşlayın. Program işlemcinize yük bindirecek. Penceredeki tablarda ısı değerlerinizi filan görebilirsiniz. Zaten kaç derece olduğunu söylüyore bileşenlerin.
bileşenlerinkaç derece oldğunu görüyorumda bu değerlerin normal değerler olduğunu nasıl anlıcam