Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir ay önce Toshiba A300D 11V modeli bir laptop aldım, aldığımda vista kuruluydu biz bunu xp ye çevirdikten sonra aktif halde olan dokunmatik multimedya tuşları işlevlerini yapmaz oldu,önceden yanar halde olan tuşa dokunduğumda sönüp yanıyordu ve çalışıyordu, ama şimdi ışıkları yanmıyor ve dokunduğum zaman yanıyor fakat çalışmıyor.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
biraz uzun oldu ama ksr bakmayın artık:)
Toshiba Laptopumun Multimedya tuşları çalışmıyor
''cbilgen13'' kardeş verdiğin çözümü deniyeceğim inşallah faydası olur.İlgi ve alâkanızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim....
Saygı ve sevgiler.....
Günaydın arkadaşlar...dün akşam 17.30 dan 20.00 kadar uğraştık, cbilgen13 kardeş dediğinizi yaptık, bu arada Toshiba assist programınıda bulup kurduk ışıklar yanmaya başladı,lakin öyle ilginç şeyler oluyorki, pc kapalıyken dokunkatik medyaplayer tuşuna basarak pc yi açıyorum,bi ara pc açıkken en soldaki ses kısma tuşuna basıncada internete bağlanıyor, ama şu an sadece ışıklar yanıyor ama işlevlerini yerine getirmiyor zannedersem xp den kaynaklanan bir sorun,inşallah çözeceğiz,bilgisi olan varsa yardımcı olabir..bu arada
Saygı ve sevgiler...
ışıklar yanmaya başladıysa ve tuşlar kendi fonksiyonları dışında işlemler yapıyorsa bile bu çalıştıkları anlamına gelir en azından driver'ı yüklenmiştir...size verdiğim sitede driverla birlikle hotkey tuşların yazılımıda olması gerekir o yazılımdan tuşların hangi fonksiyonları açacağını ayarlayabilirsiniz sanırım...
arkadaşım bndede asus varama çalışıyor xp de vista idi bnde işletim sistemi hemen xp ye çevirdim fıstık gibi multimedya olsun diğer konfigürasyonlar olsun çalışıyor multimedya tuşları sen bir yerde eksik yüklemişindir driverı sanırım
abi bendede o sorun var sony viao vgn sr29vn wındows vista bussines 32 bit ti ben format atıp bunu wındows 7ultimate E ye çevirdim ve multimedya tuşları çalışmıyor önceden çalışıyordu arkadaşlar acill yardım ederseniz sevinirim herkese şimdiden çoooooooooooook teşekkür ederim
Sony sitesinden uygun sürcüyü indirip kurmak gerekiyor...
Arkadaşlar bendede şöyle bi sorun var acer aspire 5600 laptop kullanıyorum. Pc yi açtığımda hiçbir tuş çalışmıyor fişini çıkartıorum şarjı bitince pc otomatik olarak kapanıyor tekrar fişini takıp çalıştırdığımda ise tuşlar çalışmış oluyor nasıl oluyor anlamadım bi bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olun :S bide şarjı tam dolmuyor % 7 lerde hep acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi :S:S ?
iyi de neden sony sitesinden ben acer kullanıyorum hem hangi sürücüyü indircem ?
arkadaşlar bn de toshiba A350-212 laptop aldm wista yı windows 7 ye çevirdim.şu anda dokunmatik tuşlar ve klavyedeki bazı tuşlar sürekli açık duruyor.kapatma tuşu çalışmıyor ne yapabilirim????
slm arkadaşlar.bn de daha 1 ay önce toshiba A350-212 laptop aldm.Vista yüklüydü aldığımda.sonra windows 7 yükledim sonra bu dokunmatik media player tuşları ,klavyenin altındaki ışıklar fln sönmez oldu.sürekli yanıyor.ama media player tuşları çalışıyor da.ne yapmalıyım?