Bir aile dediğimizde en az 3 kişi ile oluyor, sadece yeni evlililer kullanabilir. Ama 3D TV bir aileye yeter sadece gelen misafirler paylaşamaz. O zaman çokta eğlenceli bir hal almaz.
toshiba led tv
AYNI ŞEYİ İZLEMEDİKTEN, AYNI DUYGUYU PAYLAŞMADIKTAN SONRA NE ANLAMI VARKİ YAN YANA OLMANIN, GİDER DİĞER ODADA İZLERİM GÖZÜM KAYMADAN, KONSANTRASYONUM BOZULMADAN, ÇOK MANTIKLI GELMEDİ BANA BU FİKİR AYSİM :)
Bence de iyi bir özellik değil.
Denemek lazım danini daha iyi anlamak için.
geçmişe mazi geleceğe niyazi arkadaşlar, önümüzdeki maçlara bakalım :)
Aslında maç izlemeyi sevmeyen bayanlar, eşleri maç izlerken film izleyebilir.
Aslında mantıklı bir özellik.. Sevdiğiniz 2 dizi aynı güne denk geliyorsa, ikisini de ekranda açık tutabilirsiniz. Önemli sahnelerde kulaklık değiştirirsiniz.. Televizyon düşkünlerinin faydalanacağını düşünüyorum...
karışır bence öenmli sahneleri izleyebilmek için gözünüzünde devamlı onda olması gerekir.
Futbol sezonu açıldığında dizi sezonuda açılıyor, hiç bir fanatik eş futbol maçı varken dizi izletmez, bu durumda iki televizyon şart evde sorun çıkmaması için, 3D TV'le 3 boyutlu maç izlemek daha keyifli olacağından belkide dizi izlemeyi bırakıp eşinize eşlik edersiniz.
Futbol maçını en iyi 3D TV' de FPR gözlüğü teknolojisi ile izlemek kadar eğlenceli hiçbir şey yok. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Futbol maçını izlemek de futbol oyununu oynamak da çok eğlenceli.
3D TV' de sanırım bu yüzden yapılmış, futbol izlemekten çok, oynuyor gibi hissettirmek için.
bu yüzden çok eğlenceli oluyor.
Biz bence 3D TV' de sörf izlemek değil de sörf yaptım diyelim en iyisi. Film izlerkende filmde oynadım :)
Bungee jumping' e ne dersiniz?
Bungee jumping' e ne dersiniz?Bir an gözümde canlandırdım ve yüreğim ağzıma geldi Aysim, ekrandan içeri giren bir insan hemde çığlık çığlığa :) Bu görüntüyü 3D TV'le 3 boyutlu izlemesemde kötü olurum. Özellikle de LG 3D TV'le bu görüntüyü izleyebileceğimi sanmıyorum, sg gözlükle olsaydı görüntü bana gelene kadar etkisi azalırdı ama Fpr gözlükle gördüğüm kaliteli ve anında görüntüyle atlayan kişiden daha kötü olurum herhalde :)
Bunge jumping veya paraşütle atlama gibi bir sporun belgeseli çekilse hemen alırım. 3d tv'de izlemesi muhteşem olur.. 3 boyutlu düşme hissi...:))
Muhteşem olur dediğiniz gibi 3D TV' de izlemek ise çok eğlenceli olur =)