Merhaba...lcd, led uzak olduğum kavramlar...bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim...tv de teknolojiyi anlık olarak takip etmiyorum bu sebeple alacağım tv 4-5 yıl kadar kullanılacak...bu yüzden olabildiğince idare etmeli...en az 102 cm problem çıkartmayacak, kaliteli ve nispeten yüksek görüntü kalitesine sahip bir led veya lcd tv arıyorum...tasarımının güzelliği de önemli bir kriter...fiyat aralığı olarak da 2000 max 2200 tl ayırabiliyorum...aşağıda ki toshiba tv uygun gibi geldi ...sizin öneriniz ve aşağda ki hakkında görüşleriniz nedir?
TOSHIBA 40VL748G 40INCH FULL HD LED TV
Penta Stok KoduVT350TOS07Ürün Kodu40VL748GÜrün Marka ModelTOSHIBA 40VL748G 40INCH FULL HD LED TVGaranti Süresi24 ayEkran Boyutu40'' (102 cm) ekran boyutu (ECO Panel) Ekran Formatı16:9 görüntü formatı Çözünürlük1920 x 1080 Full HD Parlaklık430 cd/m2 parlaklık Kontrast Oranı7.000.000:1 Dinamik Kontrast Görüş Açısı178° görüş açısı Video Girişleri2x SCART , 4x HDMI 1.4, Ethernet (DLNA), Komponent Video, Kompozit Video, PC(RGB), 2 x USB (JPEG/MP3/HD Video), Kulaklık girişi PC GirişiPC (RGB) Audio Çıkış3x10 Watt Slim hoparlörler, Subwoofer, Dolby Digital plus, Bass Boost, Sound Navi Açıklama6 ms tepkime süresi, Active Vision M100 HD Pro (100 Hz) Resolution +, MetaBrain Görüntü İşlemcisi DLNA, Wi-Fi arayüzü (USB Dongle hariç), Windows 7 sertifikalı, YouTube Kanalı, BBC iPlayer Gerçek Dijital Resim / FULL 10 bit işleme, 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı, Aktif Kontrast Geliştirme Aktif Arka Işık Kontrolü, REGZA Link, Exact Scan Mode 24 fps uyumlu, Ortam ışık sensörü (AutoView), Full power off, Digital Tuner DVB-T, DVB-C HD, DVB-S / DVB-S2 HD Oyun modu/PC modu/Film modu, Hotel modu, Instaport (Hızlı HDMI) JACOB JENSEN Dizayn