Toshiba mı dell mi?

MEDENİBARLAS
26-02-2011, 19:19   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

Ne kadar araştırma yapsam boş en sonunda bir bilgisayrcıya gittim. Bana toshiba önerdi dell'e kıyaslarsak hangisi iyi olur dedim toshiba iyi olur dedi. Şimdi birde forumdaki arkadaşlarıma bir sorayım dedim sizce dell mi yoksa toshiba mı? Ürünleri de yazıyorum. Ama yazmadan önce şunu diyeyim toshiba i3 370m işlemcili 1 gb 5650 ekran kartı 3 gb ram 320 gb harddiski var ve fiyatı 1500 tl düşündüm ki 1500 tl'ye i5 işlemcili ya dell alırım ya hp alırım ya da packard bell alırım bir de sizin düşüncelerinizi alayım. Toshibayı mı alayım yoksa i5 li başka bir bilgisayar mı alayım.
Beğendiğim ürünler şunlar:

1.Si:Toshiba tasarımı çok hoş :) link: http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=51786  alacağım kişi indirim yapaacak ve 1500 tl alacağım..
2.Si: Dell bunun özellikleri daha tatmin edici link: http://www.mormani.com/urun/1be6 ... 48F45-Intel-Core-i5

sizce hangisini almalıyım. çok acil yorum lazım çünkü pazartesi alacağım.....

doktormert
26-02-2011, 20:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
185 mesaj

en kral makine olsun isterse dell alma. ben dell mağduruyum :D :D 1 sene sonra batarya diye bir şey kalmıyor, dvd rw çalışmıyor haberin olsun. toshibanın l10 modelini kullandım yaklaşık 7-8 sene oluyor makine hala takır takır çalışıyor. TOSHIBA'DAN VAZGEÇME

MEDENİBARLAS
26-02-2011, 23:01   |  #3  
OP Üye
87 mesaj

peki arkadaşım toshiba'nın özellikleri nasıl?

Justhobi
27-02-2011, 14:05   |  #4  
Üye
59 mesaj

Merhaba
Bence başka modellere yönelmeniz lazım piyasanın i7 oldugu bir anda i3 almak birazcık kötü olur.
Dell ve toshibanın karşılaştırılmasında marka olarak ağır basan toshiba özellik ve fiyat baz alındığında kötü oluyor. Bunun yerine başka model veya markaları iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Özellikle firmaların indirim günlerinden yararlanarak güzel fiyatlara ürün sahibi olabilirsiniz.
Kolay gelsin..

ndakokmn
27-02-2011, 17:59   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

Bence toshiba ama dell'de cok ıyı bir marka secım sıze kalmıs ıkısıde cok ıyı ozellık olarak hangisininki daha iyi ve kalıtelıyse onu almanızı tavsiye ederım :D Tesekkurler

MEDENİBARLAS
27-02-2011, 21:49   |  #6  
OP Üye
87 mesaj

peki dell'i almak istesem nasıl olur garantisi falan iyi midir? çoğu yerde iyi diyorlar evine kadar geliyo diyolarlar ama tam emin değilim bunu alırsam beni en azından 2-3 sene götürmesi lazım üniversitede kullanacağım ve bu işlemcide sandy bridge teknolojisi var mı ilerde bir sorun olr mu çok acil yardım lazım yarın alacağım için. birde linkteki ürün hakkındaki yorumlarınzı alabilir miyim. asus marka sadece ekran kartı kafama takılıyor kararsızım. link: http://www.notebook.gen.tr/model ... C-K52JC-EX410R.html