toshiba notebook web cam

HPQ-User
13-11-2007, 21:17   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ismailyoruk sormuş:
Merhablar ben 1 ay once toshiba bir notebook aldımm herşeyi gayet guzel fakat web camı msn yada skype tarzı bi programa girdigimde LOCKED BY ANOTHET APPLİCATION yazıyo forumlar denilen her şeyi yaptım msconfigde chicony kaldırmak urunle beraber gelen cd yle recovery yapmak hepsini denedim ama olmuyo olmuyo olmuyooo  ne yapmam lazım bana yol gosterirseniz sevinirim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
intelcore duo T7300 2.00 GHZ
256MB ATI MOBILITY RADEON HD 2600
2GB RAM
CHİCONY WEB CAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

Borga-x
14-11-2007, 08:41   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Başka bır program tarafından kilitli yazıyor ıngılızce olarak.Bence webcam sürücülerini kaldırmayı bır dene. MSconfigden sadece başlangıcta çalışmasını durdurmuşsun hepsı bu...
Sıstemını guvenlı modda aç (açmasını bilmiyorsan sıstemını restarladıgında sıyah post ekranını geçtıkten sonra F8 tusuna bas sureklı) daha sonra bılgısayarım sagtus özellikler burdan aygıt yonetıcısını bul daha sonra karsına cıkan listeden webcamını bul genelde ınsan arayuzu dıye bır başlık altında cıkar.. Daha sonra ustune tıklayıp del tusuna bas sana sürücünün silinecegının uyarısını verecektır evet dıyıp devam et. Daha sonra normal modda aç ve cameranın son suruculerını sıstemıne yukle.. Buraya laptop modelını yazsaydın sana son suruculerı de bulur lınk verırdım ama bu sana kaldı.