Arkadaslar bu makineyi eşim kullanacak program olarak sadece photoshopkullanıyor ve onun dısında ınternette sorf ve msn icin kullanılacakfiyatıda bizim için çok makul olacak yanı özel bir indirim alıyorumsizce sadece photoshop ve internet için yeterlimidir.
Aşağıdaki linkte ayrıntılı özellikleri bulabilirsiniz.
Fiyatın cok makul olduğunu düşünerek yorum yaparsanız sevinirim.
Toshiba Satellite L550D
toshiba amd işlemcili laptoplarda ısınmadan kaynaklanan sorunlar çok oluyor bu konuyu isterseniz bir araştırın sonra bakın derim
İşlemci zayıf. Photoshop demeseniz olabilir diyecektim ama bence pek uygun bir cihaz değil. Fiyatı nedir?
Fiyati 1200 tl civari ama tabii oranin sartlarina gore degerlendirmemek lazim benim yasadigim ulkenin sartlarina gore gayet uygun sayilabilecek bi fiyat arti olarak tek basina photoshop icin yetmezmi bu islemci ? photoshopda cok sik sik kullanilmayacak ztn gunde 1 2 saat ancak ...
Sıkıntılı olur bana kalırsa...
Peki "Athlon X2 Dual Core QL-65" bu işlemci için fikirleriniz nelerdir ?
Mobil işlemciler için performans sıralaması: http://www.notebookcheck.net/Mob ... arklist.2436.0.html
Bana kalırsa size altmışıncı sıradan yukarıdaki işlemcilerden biri lazım en az.
Seri olarak fena sayılmaz ve yeni bi model. Ama bana sorarsan eşine alacaksan biraz daha paraya kıy derim. :). Toshibanın yeni serileri oldukça iyi modellerden oluşuyor.
Satellite A505-S6970Satellite A505-S6975Satellite A505-S6985
Seri olarak fena sayılmaz ve yeni bi model. Ama bana sorarsan eşine alacaksan biraz daha paraya kıy derim. :). Toshibanın yeni serileri oldukça iyi modellerden oluşuyor.Bu kadar zayıf cihazları bu kadar yüksek fiyata nasıl satabiliyorsunuz?Satellite A505-S6970Satellite A505-S6975Satellite A505-
Mobil işlemciler için performans sıralaması: http://www.notebookcheck.net/Mob ... arklist.2436.0.htmlO zaman asagida ozelliklerini verdigim makine icin iyi diyebilirmiyiz yani aradigimiz ozellikler icin ...
Bana kalırsa size altmışıncı sıradan yukarıdaki işlemcilerden biri lazım en az.Hp Pavilion DV6-1341
Intel Core 2 Duo Mobile
T6600
2,20 GHz
2 mb L2 Cache
4 gb DDR3
Sata 500 gb Hdd 7200 rpm
3D Soundblaster Pro Compatible Sound
ATI Radeon HD 4650
Evet, bu cihaz çok daha iyi ve işinizi görür. Eğer yaklaşık fiyatlarda P8600 veya P8700 işlemcili, geri kalan özellikleri aynı bir cihaz bulabilirseniz çok daha iyi olur.
Evet, bu cihaz çok daha iyi ve işinizi görür. Eğer yaklaşık fiyatlarda P8600 veya P8700 işlemcili, geri kalan özellikleri aynı bir cihaz bulabilirseniz çok daha iyi olur.Ne yazikki P8600 lerde arada 1.000 lira gibi bir fark olusuyor direk.
Peki aklima takilan bi soru daha var.
Yanilmiyorsam Hp Pv 7 serilerinde tum avrupa genelinde ciddi sorunlar cikmisti Pv 6 daya dair boyle bir durum var mi ?
dv6 serisinde sorun olduğuna dair bir şikayete rastlamadım.
Suleyman abi bu konu ozelinde cok tesekkur ederim cok yardimci oldun ne alacagimiza sayende sonunda karar verebildik tekrar saol ...
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.
hayırlı olsun. ama madem o fiyatlık bütçeniz var, casperin c2q işlemcili nirvanalarını seçseydiniz.