TOSHIBA SP1 PROJEKSİYON

linda
26-02-2009, 00:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
387 mesaj

3 Ay önce aldığımız söz konusu projeksiyon 5 dakika sonra kapanmaya başladı. kullandığımız alan toza alerjisi olan bir öğretmenin sınıfıydı. neyse istanbulu aradık ilimizde bir servisleri varmış oraya yönlendirdiler. servistaki zat alır almaz makine ne kadar tozlanmış böyle dedi. ben tabi kıllandım bu duruma. sonra garanti durumunu öğrendim. bir bakalım sizi ararız ona göre bilgilendiririz dedi. ancak tozlanmadan dolayı bir bir sorun varsa bu garanti dışı. onun için 60 tl bakım ücreti alıyoruz dedi. iyi de dedim bir her 3 ayda bu proj. tavandan söküp size getirirsek ve 60 lira verirsek ne olur halimiz dedim. bu böyle hocam dedi servis. neyse makineyi daha almadan bu durumu istanbulu toshıba genel dist. sanırım. oraya da anlattım. sonra arayan soran olmadı. makineyi getirip sınıfa taktım  ve ilk çalışma anından itibaren makinede bir gariplik vardı. o da şu: makine sıfırdan çalışmaya başladığı anda pasip bir fan hızı ile çalışıyor. ve bir saat te çalışsa hiç hızında artma olmuyor. makinenin fabrika ayarları bu şekilde düzenlenmiş. eee böyle olunca da ısınan makinenin üzerine toz biniyor yapışıyor ama fan işini düzgün yapmıyor.
bu durumu makineyi aldığım yere anlattım. bana ne dese beğenizsiniz satış elemanı :)
abi aynı sorunla başkaları da geldi. bak şu şekilde gözenekli toz beziyle makinanın hava gözeneklerini kapatırsanız hava alır ama tozlanmaz dedi. ha bu arada fanlar hızlı modda kullanılırsa da ampul ömrü azalır dedi.
bilgiler ve ismim istendiğinde herkese açık. bakalım siz ne düşünüyorsunuz