slm arkadaslar ben total video converterden uzantı değiştirmek istiyorum su hatayı veriyo pc " C program files total video converter/converted kullanılamayan bir konuma karsılık geliyor bu pc deki sabit diskte veya agda olabilir emin olmak için diskin dogru takıldıgına vs vs... bunu nasıl çözebilirim daha düne kadar sorun yoktu
TOTAL VİDEO CONVERTER HATASI
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
267 mesaj
C: ye program filesin içine
1-total video converter klasörü ve
2-içinede converted klasörünü oluştur hatadaki simle aynı olsun
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Hiç uğraşma boşver en güzeli programı revoyla kaldırıp tüm klasörlerinide sildikten sonra önce ccleanerle sistem temizliği yapıp(kayıt defteri düzenleme dahil)yeniden kurmak.
OP Yıllanmış Üye
147 mesaj
dediklerinizi yaptım ama yine aynı sorun devam edio
KylieHiç uğraşma boşver en güzeli programı revoyla kaldırıp tüm klasörlerinide sildikten sonra önce ccleanerle sistem temizliği yapıp(kayıt defteri düzenleme dahil)yeniden kurmak.Allahtan hiç uğraşırmıyosun:)))))))))))
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
falcon15dediklerinizi yaptım ama yine aynı sorun devamO zaman kurduğun setupta bir sorun vardır başka bir siteden setup'nu indirip kur.
Yıllanmış Üye
129 mesaj
jupiter65 bende böyle bir link oluşturmak isterdim madem siz hazırladınız teşekür ediyorum inşallah içinde tr dil paketi ve full yapma yaması vardır
ainançjupiter65 bende böyle bir link oluşturmak isterdim madem siz hazırladınız teşekür ediyorum inşallah içinde tr dil paketi ve full yapma yaması vardıFull yapma yaması & Chip :))
Yıllanmış Üye
129 mesaj
OnnuuRFull yapma yaması & Chip :))ne yani yama yokmu içinde