NOT: Konuyu koyacak ilgili yer bulamadım.Windows 8 ile ilgili olduğu için buraya yazdım.
Arkadaşlar ben TouchDevelop kullanıyorum.Windows 8 uygulaması yapmak için.Uygulamam bitti ama tek sorun var.Ben bu uygulamayı nasıl indirmeye koyacağım?
NOT: Konuyu koyacak ilgili yer bulamadım.Windows 8 ile ilgili olduğu için buraya yazdım.
Arkadaşlar ben TouchDevelop kullanıyorum.Windows 8 uygulaması yapmak için.Uygulamam bitti ama tek sorun var.Ben bu uygulamayı nasıl indirmeye koyacağım?
Sayfa İngilizce bir şey anlayamadım.
Lütfen yardım kafam karışık ![:<>"]
Nasıl e-posta ile iletişime geçebilirim?
Ama telefon istiyor.Ne yapacağım?
Her destek hizmetini verdim ,Bu işlere girmeden önce bilmen gerekenleri bilmeden zaten başdan hata yapmışsın başlayarak.
Devam etmek istiyorsan verdiğim adres ve telefonlardan ulaşıp derdini anlatabilirsin senden tel istiyorsa verceksin yoksa sana nasıl ulaşacaklar.
NOT: Konuyu koyacak ilgili yer bulamadım.Windows 8 ile ilgili olduğu için buraya yazdım.Ana ekranda upload tuşu var. (uygulamanın yanında)Arkadaşlar ben TouchDevelop kullanıyorum.Windows 8 uygulaması yapmak için.Uygulamam bitti ama tek sorun var.Ben bu uygulamayı nasıl indirmeye koyacağım?