TP-Link Archer T9UH

CHIP Online
09-08-2018, 01:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC'niz Wi-Fi'yı görmüyorsa veya 5 GHz desteği yoksa, Archer T9UH işinize yarayabilir. İnceledik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/urun/tp-link-archer-t9uh_5210.html

İnternetle ilgili bir bağlantı probleminiz varsa ve ürün bazında herhangi bir noktada çözüm arıyorsanız, TP-Link'in ürünlerine bakmakta fayda var, zira çok geniş bir ürün portföyleri mevcut. Bugün yakından bakacağımız Archer T9UH kablosuz adaptörün de bunlardan biri olarak rahatlıkla dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Bu ürün aslında ailedeki sınıfının ilk örneği değil, daha önce de benzer farklı modeller inceledik. Bu ürünün farkı, ailenin selef modellerinden daha yüksek veri transferini desteklemesi oluyor kuşkusuz.


Peki, TP-Link Archer T9UH nedir, ne iş yapar?


TP-Link Archer T9UH, bir kablosuz internet adaptörü. Yani bilgisayarınız halihazırda kablosuz ağları görmüyorsa, bu cihaz sayesinde onu kablosuz internete taşıyabiliyorsunuz. Artık yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda bu özellik olsa da, bazı eski modellerde bulunmayabiliyor. Öte yandan buna masaüstü bilgisayarları da dahil edebiliriz. Kaldı ki halen 5GHz ağları görmeyen PC modelleri mevcut. Tüm bu noktalarda bu cihaz size yardımcı oluyor.


Eğer masaüstü bilgisayarınızla beraber kullanacaksanız, kutu içeriğinde yer alan USB 3.0 kablolu adaptör ile masanızda yer verebilir, dizüstü bilgisayarınıza takacaksanız ise, direkt olarak cihazı USB portuna bağlayabilirsiniz.


Üzerinde 4 anten bulunduran Archer T9UH, böylece yüksek erişim sağlayabiliyor. 802.11ac standardını benimseyen cihaz, selefine kıyasla hız noktasında da vites yükseltiyor. Daha önce toplamda 1200 Mbps erişim desteği gördüğümüz modele güncellemede bulunan TP-Link, Archer T9UH ile 1900 Mbps'e kadar hıza destek sağlayabiliyor.


Bunun 1300 Mbps'ini 5 GHz bantta, 600 Mbps'ini de 2.4 GHz ağda sağlayan Archer T9UH, oldukça kolay bir kuruluma da sahip. Üzerinde yer alan WPS butonu ile cihazı kablosuz olarak güvenli şifreleyebiliyorsunuz. Ayrıca cihaz Beamforming teknolojisine sahip olmasıyla da yüksek verimlilik sağlayabiliyor.

Tüm Konu: TP-Link Archer T9UH

Kaynak: www.chip.com.tr