iyi günler.Ben windows 7 kurdum ama TP-WN422G driver kurduğumda programını açmaya çalışıyorum ama program açılmıyor.Uyumluluk xp sp3 vista sp1 denedim olmadı.sitesinde vistaya kadar desteklediği yazıyor.Yardım edebilirmisiniz?
TP-WN422G sorun
ama orda windows 7 için yok.ikisinide denedim.
soru işareti mi var aygıt yöneticisinde ? (sorunlu sürücüyü silip , tekrar donanımları arar mısınız ?)
başlat /aygıtlar ve yazıcılar /
sonrasında sorunlu aygıtı seçip , sorun gider diyebilirsiniz..
aygıtınız takılıyken windows update ye girip , güncelleştirmeler de aygıtınızı bulup bulmadığını gözlemleyip , bulursa indirir misinzi ?
uyumluluk modunda yüklediğiniz de ne hatası veriyor ?
diğer dediklerinizi denedim olmadı.uyumlulukda hata vermiyor açılmıyor.tam açılcak kapanıyor hemen.
sürücünüzün üreticisi henüz windows 7 uyumlu bir sürücü çıkartmamış...
üste ki dediklerimi deneyebilirsiniz ama doğrusunu sölemek gerekirse sonuç alıcağınızı sanmıyorum..
beklemekten yapacak başka bir şey yok..
beklemem derseniz illa ki :
sanal bir işletim sistemi kurup , sürücünüzü çalıştırabilirsiniz ...
Aynı modelden bende de var eğer cdsi varsa için deki vista driverini kullanabilirsiniz
OSMAN BAĞÇEVAN emeklerin için çok teşekkür ederim.
-ExELaNcE- arkadaşım sen windows 7mi kullanıyorsun?eğer windows 7 ise sende çalıştımı?
Windows 7 kullanıyorum hem rc sürümünde çalıştı hemde 7600 sürümünde çalıştırdım istersen driver dosyalarını gönderebilirim
bir siteye yükleyebilirmisin şimdi işyerindeyimde ? öm yada burdan paylaşırsan sevinirim
32 bit için olanı: http://s1.dosya.tc/X86.exe.html
64 bit için olanı: http://s1.dosya.tc/X64.exe.html
ellerine sağlık arkadaşım eve gidince deneyebilicem.
yüklemek için bilgisayarım sağ tık özellikler sol üst köşede aygır yöneticisi orada TP-lınk usb adapter#2 ona da sağ tık özellikler sürücü > sürücü güncelleştir >sonra altta ki seçeneği tıklıyacaksın sonra 32 bit ise x86 dosyasından çıkanları 64 bit ise x64 dosyasından çıkanları göstereceksin o yükleyecek
çok sağol kardeş eve gidince olup olmadığı hakkında yazarım ama olacağını düşünüyorum teşekkürler
arkadaşım şuan sayende windows 7den sana teşekkür mesajımı yazabiliyorum allah razı olsun .
iyi günler ben de bu cihazdan aldım
ama birtürlü windows 7 x64 bit driver bulamıyorum, nasıl yardımcı olabilirsiniz