TQ Dijital Vitrinindeki Harika Fetih Online Özelli

kaplan888
18-09-2011, 11:00   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Merhaba Beyler!
Fetih online oyunu geldi
YepYeni bir habere ihtiyacınız olurbazen!!!
 
Fetih Online, Çinli TQ Digital şirketininen popüler ücretsiz Kung Fu MMORPG (Massive Multiplayer Online Role PlayingGame – Çoklu Oyunculu Online Rol Yapma Oyunu) oyununun Türkçeleştirilmişversiyonudur. Çin’den sonra Amerika’da sonra da Avrupa’da binlerce kişitarafından beğenilmiş ve bağımlısı olunmuş bu oyun, şimdi Türk oyunculartarafından fethedilmeye başlamıştır.
 
FETİH ONLİNE TANITIMI
 
- Genel Tanıtım
Fetih Online, antik çin arka planlı 2.5boyutlu ücretsiz çok oyunculu online rol yapma oyunudur. Acayip güzel ve gizemdolu dünyada, güçlü ve cesur bir kahramanı kontrol eder, tehlikeli yaratıklarıöldürür, riskli görevleri tamamlar ve hayatınızın en eğlenceli anlarınıyaşarsınız! Oyun ilk defa 2003 yılında ortaya çıktı ve halen dünyada 10milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahiptir. Oyunun büyük bir oyuncu tabanı vebasit oynama özelliği bulunmaktadır. Mücadele hızlı ve akıcı olup, sayısızeğlenceli PVP seçeneği sunuyor. Ayrıca, oyun birçok
değişik özellik taşımaktadır.
 
- 6 Benzersiz Sınıf
Fetih Online’de her birinin düşmanlarınakarşı kullandığı benzersiz yetenekleri ve güçleri olan 6 harika temel sınıfvar. Ayrıca erkek veya kadın karakterle oynayabilirsiniz ve görünüşünüzü, saçstilinizi, kıyafetlerinizi ve tasvirinizi kişiselleştirebilirsiniz.
Kolay Oynama Tarzı, Hızlı Seviye Atlama veMücadele
Fetih Online’nin oynanması oldukçakolaydır, oyuncular birkaç dakika içinde işlemleri anlayabilir. Oyundakimücadele hızlı ve akıcı, yetenekler ve büyüler muhteşem animasyonlarlagerçekleştirilmiş olup, oyun birçok çekici oynanabilirliğe sahiptir. Benzersiz‘XP yeteneği’ oyunculara belirli bir süre içerisinde yıkıcı hasar verme imkanısunmaktadır. Bu sayede seviye atlamak daha hızlıdır.
 
 
- Kişiselleştirme ve Ekipman Sistemi
Oyun, farklı sınıflardaki oyuncularıneşyaları sayesinde ek özellikler ve yetkiler kazanabileceği çok geniş eşyaseçeneklerine, gelişmiş ekipman ve yükseltme sistemine sahiptir. Yüzlercefarklı silah, aksesuar ve geliştirme yolları ile yeterince zengindir.
 
-Açık Oyuncu Karşılaşması ve Çeşitli OyuncuÖldürme Ortamları
Fetih Online açık bir PVP ortamıkullanıyor, yani herhangi birisi her an başka bir oyuncu tarafındanöldürebilir. Tartışılır olsa da oyunun temel özelliği budur. Oyuncu öldürmekolay görünsede aslında ustaca bir işlem gerekiyor. Oyuncular buna alışmıştır.Oyun kullanıcılara; teke tek PK, grup PK ve hatta Lonca Savaşı gibi sunuculararası PK, sınıflar arası PK turnuvası, takımlar arası PK turnuvası, klansavaşı… gibi birçok etkileşimli PVP/PK ortamı sunuyor. Geçtiğimiz günlerde 68farklı sunucudan kazananların bir araya geldiği ‘World Elite PK Tournament’diye bilinen sunucular arası PK turnuvası başarıyla düzenlendi ve dünyanın herbir tarafından birçok oyuncuyu çekti.
 
- Patronlar
Oyundaki diğer canavarların aksinepatronlar, özenle tasarlanmış, çok daha zorlu ve ödülleri çok daha iyidir.
 
- Yeniden Doğuş Sistemi
Fetih dünyasında, yeniden doğuş hayatındevamı gibidir. Karakterinin seviyesi 120 olduğunda, karakterin yeni sınıf vemeslekte tekrar doğabilir ve böylece mükemmelliğe ulaşmak için eğitimine devamedebilirsin! Yeniden doğmuş karakterler daha fazla savaş gücü, daha iyiyetenekleri ve daha çarpıcı görünümleriyle yeni karakterlerden çok dahagüçlüdür. Farklı Yeniden Doğuş Bileşimi savaş gücü açısından farklı sonuçlarayol açacaktır.
 
- Çok Sayıda Büyüleyici Görev veEtkinlikler
Oyuncuların yeterince işinin olmasını veoyunculara deneyim kazandırmak için oyunda çok çekici bir görev sistemihazırlanmıştır. Acemi görevleri yeni oyuncuların acemilik dönemlerini kolay birşekilde geçmesine yardımcı olur. Ayrıca oyunda çevrimiçi ve çevrimdışı olmaküzere birçok büyüleyici etkinlik de var.
 
 
- Diğer Özellikler
1.Binek Sistemi: At Yarışı
2.Ev Sistemi: Ev oyunculara özgür ortamsağlar. Oyuncular mobilya yerleştirebilir, arkadaşlarıyla eğlenebilir,kendilerine eş bulabilir veya kişisel eşyalarını koyabilirler.
3.Silah Aksesuarları: Silahları tamamlayanve şıklaştıran dekoratif eşyalardır
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]
[IMG][/IMG]

Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 18 Eylül 2011 13:45
kaplan888
18-09-2011, 11:02   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

                             

kaplan888
18-09-2011, 12:07   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Bekliyorum!

kaplan888
19-09-2011, 04:49   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Yeni haberler Geliyor