arkadaşlar windows 7 rc 64bit kullanıyorum windows update de tr dil paketi yok nasıl bulabilirim?
tr dil paketini bulamıyorum
arkadaşım mustafa abi demek istiyor ki windows 7 rc orjinal mı indirdin?herhangi bir yeriyle oynanmış mı?
RC'de dil paketi var mı Update üzerinden? Oğuzhan sen de sanki yeni geldin foruma. Aylardan beri bu konular konuşuluyor da sen bir dil paketi bulmaktan mı acizsin?hayır biliyorum nasıl bulunduğunu ama eskiden 32 bitti şimdi 64bit çevirdim pc yi
32bit te yaptığım gibi updateye girdim arattırdım ama yok
windows 7 rc kullanıyorum (yasal olanı yani)
bu adresteki 64bit paketini indirip kurdum pc yi resetledim hala tr olmadı
oğuzhan acaba senin kurduğum sürüm rc değil mi yoksa ?
tam olarak işletim sisteminin ne olduğunu söler misiniz ?
1. Windows 7 Enterprise Türkçe Dil Dosyası
Microsoft geçen hafta Windows 7 RTM sürümleri için dil dosyalarını Windows Update sitesinde yayınladı. Windows 7 RTM sürümü için yayınlanmış dil paketlerini yüklemek için “Başlat | Denetim Masası | Windows Update” (Start | Control Panel | Windows Update) çalıştırarak yükleyebilirler..
Turkey language pack (64-bit (x64)) veya Turkey language pack (32-bit (x86)) indirip çevrimdışı da yükleyebilirsiniz.
Windows 7 RTM Türkçe dil dosyasının çevrimdışı nasıl yüklendiğin buradan öğrenebilirsiniz
2.http://rapidshare.com/files/260729222/tr-tr.rar
ALINTIDIR..
1. Windows 7 Enterprise Türkçe Dil Dosyasıçok saol ya.ben denetim masasından türkçeyi seçmeyi unutmuşum restart atınca tr olcak die bekliyodum
Microsoft geçen hafta Windows 7 RTM sürümleri için dil dosyalarını Windows Update sitesinde yayınladı. Windows 7 RTM sürümü için yayınlanmış dil paketlerini yüklemek için “Başlat | Denetim Masası | Windows Update” (Start | Control Panel | Windows Update) çalıştırarak yükleyebilirler..
Turkey language pack (64-bit (x64)) veya Turkey language pack (32-bit (x86)) indirip çevrimdışı da yükleyebilirsiniz.
Windows 7 RTM Türkçe dil dosyasının çevrimdışı nasıl yüklendiğin buradan öğrenebilirsiniz
2.http://rapidshare.com/files/260729222/tr-tr.rar
ALINTIDIR..