trafik kazası

murderer09
21-03-2009, 14:58   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
452 mesaj

Bir eşcinsel spor arabasıyla yolda giderken bir kavşağa gelir.
Karşı yoldan hızla gelmekte olan bir kamyon arabasına çarpar,çarpmakla da kalmaz arabanın on kısmını tamamen parçalar!.
Eşcinsel arabadan iner ve sinirli bir biçimde,eli belinde kamyon şoförüne çıkışır:
-Ayol ne yaptın seeen...Arabamı mahvettin farkında mısın,senin suçoon. Bunu ödeyeceksiin...!
Kamyon şoförü umursamaz biçimde yanıt verir:
-S...rim seni de arabanı da...!!!!...
Eşcinsel yanıtlar:
-Hayırrrrrrrr, böyle tatlı sözlerle beni kandıramazsınnn!...Ben arabamın tamir parasını istiyorummmm...
Ağzı kulaklarına varıyor

umut101010
21-03-2009, 15:52   |  #2  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

Kahkaha başıma gelen bi olayı hatılattı bana 5-6 sene önceydi okakta giderken komşumuzu gördüm ve bana dedi hemen eve gir baban seni arıyodu tabi ozamanlar cep telefonu yok bende hemen bir bakkala girip evi aradım noldu baba babamdan gelen cevap beni şok etmişti hemen eve gel kafanı kırcam tabi bastım deparı 10 dakka aralıksız koştum sonra yoldan geçen takım elbiseli birine dedimki abi saatin kaç ve bana verdiği cevap:hoşşşt abi sensin hayvan abla dicen olm abla  o an çok korkmuştum ve hemen ordan koşarak uzaklaştım

Yamay
21-03-2009, 16:43   |  #3  
Yıllanmış Üye
170 mesaj
baran101010
Kahkaha başıma gelen bi olayı hatılattı bana 5-6 sene önceydi okakta giderken komşumuzu gördüm ve bana dedi hemen eve gir baban seni arıyodu tabi ozamanlar cep telefonu yok bende hemen bir bakkala girip evi aradım noldu baba babamdan gelen cevap beni şok etmişti hemen eve gel kafanı kırcam tabi bastım deparı 10 dakka aralıksız koştum sonra yoldan geçen takım elbiseli birine dedimki abi saatin kaç ve bana verdiği cevap:hoşşşt abi sensin hayvan abla dicen olm abla  o an çok korkmuştum ve hemen ordan koşarak uzaklaştı
KahkahaKahkaha

cam-ali
22-03-2009, 14:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
281 mesaj
murderer09
Bir eşcinsel spor arabasıyla yolda giderken bir kavşağa gelir.
Karşı yoldan hızla gelmekte olan bir kamyon arabasına çarpar,çarpmakla da kalmaz arabanın on kısmını tamamen parçalar!.
Eşcinsel arabadan iner ve sinirli bir biçimde,eli belinde kamyon şoförüne çıkışır:
-Ayol ne yaptın seeen...Arabamı mahvettin farkında mısın,senin suçoon. Bunu ödeyeceksiin...!
Kamyon şoförü umursamaz biçimde yanıt verir:
-S...rim seni de arabanı da...!!!!...
Eşcinsel yanıtlar:
-Hayırrrrrrrr, böyle tatlı sözlerle beni kandıramazsınnn!...Ben arabamın tamir parasını istiyorummmm...
Ağzı kulaklarına varıyor
BeğendimBeğendimBeğendimBeğendimBeğendim