Trafik Levhalarının Gizli Anlamları Sırayla Okuyun
AdRaMiTiTrafik yazılısı olacak öğrencilerin Bakmaması gereken bir konu =)
Sakıncalı sonuclar cıkabilir
bide dünya başıma yıkıldı
SCARFACE_bu konu kapatılmalıNeden Kapatılmalı Sence.
Ya niye böyle yapmışlar şimdi araba kullanırken bunlara raslayınca hep aklıma gelcek öf ama çok abes kaçtı bu foruma söyleyeyim yani.
DEMUBunu .gif olarak görmüştüm(Hareketli resim). Ama foruma yakışmayan bir paylaşım olduğu düşüncesindeyim, çünkü bayan ve 18 yaş altı kullanıcılar olduğunu unutmamak gerekir.Ben sansüre karşıyım arkadaşım üstelik burda abartılı bişede yok bayan var demişsin bayanlar sevişmiyomu burası chip forum diğer abuk sabuk yeni yetme tiplerin adminlik yaptığı asıp kestiği forumlarla karıştırmayın...
Kötü örnek oluyoruz.
konu başlığına +16 (18 değil dikkati çekerim) uyarısı olsaydı fena olmazdı yetişkin insanlar için aslında hoş bir espri olarak kabul edilebilir...cinsel içerikli konulara direk hoş olmamış...buraya yakışmamış gibi etiketlerin yapıştırılmasından dolayı ülkemizde cinsellik konusunda insanlar bu kadar cahil kalıyorlar... çoğumuz belirli bir yaşı geçmiş insanlarız ve iki insanın nasıl birlikte olduğunu az çok biliyoruz...arkadaşın gönderdiği mesajdada bu konu farklı bir şekilde işlenmiş... bazı kesimlerin bu konuya sert çıkışmalarıda doğal çünkü bu tür konuların bazı ortamlarda açılmasını istemezler...en başta dediğim gibi konu başlığına yaş yada cinsel içerikli bir mesaj olduğunu gösteren bir uyarı fena olmaz..o zaman rahatsız olabilecekler girip okumazlar...
Bende pek hoş bulmadım ancak bu trafik levhalarının %90'ını ilk defa görüyorum
JADEXBazı konuların gırgırı olmaz arkadaşım aynı bu konuda olduğu gibi asıl şaşırtıcı olan kimi üyelerin yorumları kim ne dersin desin bu konu için bence hiç hoş değil.Tamam abla ben anlayışlık gösteriyorum Özür Diliyorum.Sizin bayan olduğunuzu görmedim.Öbür mesajlarımıda sildim.
JADEXGazetelerdeki günün sözünden mi buldun bu lafı?
Ne Alakası Var, Beğenmediyseniz Konuyu Rapor Edin Kaldırsınlar Konuyu Bu Kadar Neden Kastınız Anlıyamadım. (Herkes Bir Ağızdan)