Psikolojik darbe, kimlik sorunu, unutma, hatırlama, tedavi görme.
7/10.
Diamond; sen güzel bir paylaşım sitesi kursana! Film, müzik, software (Windows, Macintosh iso dahil) download sitesi. Tabii ki bu işi çok ciddi yapman gerekiyor. Bu iş için office tipi bir bilgisayar ayırman yeterli. Hatta site bile kurmana gerek yok. Bilgisayarını uzaktan erişime aç ve galleri yap! İsteyen istediği dosyayı alıp gitsin.Yaş 30. İşim var, daha yeni tatile girdik, İngilizce öğretmeniyim. Fakat önerdiğin fikir fena değil ama peer-to-peer zaten aldı başını gidiyor, nasıl paylaşım sitesi açılır ve hangi yasal yollar ile düzenlenir bunun planlaması yapılması lazım. Yasadışı işlerden hayır geleceğini sanmıyorum. Şu anda bir dergi ile uğraşıyorum Kıbrıs'ta, bu şekilde belki ilerde ek kazanç elde edebiliriz.Özellikle tabletler ve akıllı telefonlar için küçük dosya boyutuna sahip filmler çok rağbet görecektir. Diğer taraftan TV yayınlarını, radyoları bir araya getir ve yayınla! İşini iyi yaparsan, birgün büyük bir site sahibi olabilirsin. Reklam alırsın, iyi para kazanırsın.Herşey böyle başlar.
Sizin yaşınızda olsam, neler yapmazdım. Bu işler ne yazık ki bizim yaş grubumuza göre değil...
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 07 Temmuz 2013 23:53