Evet arkadaşlar varmı bakalım CHIP Online forumuna böyle bir kitle görelim.Kimler trans dinler ya da kimi dinler görelim
Trans Müzik Dinleyenler
- 1
- 2
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış, kızmazsanız sorabilirmiyim, trans müzik nedir? Biz türkü, şarkı, pop ve arabeks ten başkasını bilmeyiz.
trans bende dinlerim elektronik,tekno,benny benassi ye bayılıyorum.....
khramnBilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış, kızmazsanız sorabilirmiyim, trans müzik nedir? Biz türkü, şarkı, pop ve arabeks ten başkasını bilmeyiz.Estağfirullah.Trans, Tekno'nun bir başka türü'dür.Dünyaca en fazla dinlenen müzik dallarındandır.Normalde house müzikte bass ön planda iken bu türde tizler daha ön plandadır.Trans'ında türleri vardır.Progressive,goa&psy gibi.Şu anda dünyaca tanınan temsilcileride Tiesto,Armin Van Buuren,Paul Van Dyk gibi isimlerdir.
supercocukilginize teşekkürler. örnek dinleyebileceğim bir link verirseniz memnun olurum. Adına konular açılan müziği merak ettim. Gerçekten hiç dinlemedimkhramnBilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış, kızmazsanız sorabilirmiyim, trans müzik nedir? Biz türkü, şarkı, pop ve arabeks ten başkasını bilmeyiz.Estağfirullah.Trans, Tekno'nun bir başka türü'dür.Dünyaca en fazla dinlenen müzik dallarındandır.Normalde house müzikte bass ön planda iken bu türde tizler daha ön plandadır.Trans'ında türleri vardır.Progressive,goa&psy gibi.Şu anda dünyaca tanınan temsilcileride Tiesto,Armin Van Buuren,Paul Van Dyk gibi isimlerdir.
youtube ye tiesto yaz bır suru gelıo ordan bırını dınlıyebılırsın benım favorı parcamda dans 4 live ve tecno trance bence bu ıkısını mutlaka dınlemelısınız TİESTO FOREVOR
BEN !!!!
Showtek
Dj marcky
Deepack
Peter pablo - ding dong
Petey Pablo - Freek-A-Leek (Dirty)
Petey Pablo - Vibrate
Petey Pablo ft Ciara - My Goodies
Dj Zany
Dj Duro
Bunları Dinlemenizi Tavsiye Ederim !
I love Techno
Bass Love
Tekno ve bas'a hastayım ama sürtekli olarak dinlediğim biri yok. Sadece dinliyorum
ben daha çok tekno ve house dinlerim ama transın güzel örneklerine hayır demem.aslında DJ falan çok önemli değil önemli olan iyi müzik.
kylieben daha çok tekno ve house dinlerim ama transın güzel örneklerine hayır demem.aslında DJ falan çok önemli değil önemli olan iyi müzik.Tabi ki dostum.Kaliteli trans'ı kim sevmesinHayat boş Trans dinle coş
House kardeş müzik dalımız,Tekno ise trance'ın zaten baba dalı
bana baslı bir şarkı önerecek varmı??? ilginize teşekürler.
kaliteli trance deyince akla kim gelir ??
khramnilginize teşekkürler. örnek dinleyebileceğim bir link verirseniz memnun olurum. Adına konular açılan müziği merak ettim. Gerçekten hiçhttp://vids.myspace.com/index.cf ... idual&VideoID=30704
http://vids.myspace.com/index.cf ... b-b874-ed22b629954c
http://video.aol.com/video-detai ... 7/?icid=VIDURVMUS07
yalnız öldürseler beni böyle çalmam zaten hs ci de değilim
pvd yi sevme sebebimden biri de budur. delikanlı dj i bozan hareketler yapmaz kendisi ağır abidirSon Düzenleme: Razorback ~ 27 Ağustos 2008 17:27
Austin Leeds
Bando
Cave
Chris Binder
Chris Liebing
Cristian Varela
Deep Zone
DJ Boss
DJ Mays
DJ Preach
DJ Rush
Double D
Inigo Kennedy
John Karagiannis
Kobbe
Lori The Hi-Fi Princess
Marcelo Castelli
Mario Ranieri
Misjah
Nigel Richards
Oliver Klitzing
Ortin Cam
Paul Anthony
Rick Pier O'Neil
Stephane Signore
Sun40
Vladislav Rashkov
Yoji Biomehanika
bana kalirsa bu djlerin müzikleri daha iyi...
NUMBER ONE DJ PAUL VAN DYK FOREVEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Techno'da vahşi puma gibi otların üstünden ölümüne koşar coşarsın..
Trance'da ise kartalın kanatlarında doğanın üstünde özgürce süzülürsün. Ovaları, dağları, denizleri aşarsın uçarsın sonsuzluğa..... özgürlüğe..... gülümsersin hayata
içindeki saf sevginle..... Trance'yi tam anlamıyla tarif etmek imkansız bişiy çünkü tariflere sığmaz onun esrarengiz gücü...
Trance dinlerken gözleri yaşlarla dolanlar daha iyi bilir ne demek istediğimi...
Ben Trance'da dinlerim , Hi-NRG'de dinlerim
Alex K'nın Ultimate NRG mixlerini hergün saatlerce dinliyorum.
Serinin tamamı var bende Ultimate NRG 1-2-3-4
Bende dinlerim Trance , Prog-Trance, Uplifting Trance, Vocal Trance, Tech-Trance....
te dinlerim.
en çok severek dinlediğim Produktör ve DJ ler de
Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Marcos, Marc Van Linden, Mauro Picotto, 4 Strings, Paul Oakenfold, Kyau vs. Albert, Sean Tyas, Blank & Jones, Jonas Steur, First State, Tiesto,Aly & Fila vs....
biri trance mı dedi ben mı yanlıs duydum
ELECTRONİC MUSİC PAUL VAN DYK
DJ MAG DERGİSİNİN İLK 100 DJ ÜNE AŞIĞIM YAW
arkadaslar trans müzik ne ilk defa asık oldugum arkadasımdan duydum o seviyormus die arastırmaya basladım su an dinliyorum. bu müzigin amacı nme? neden hiç söz yok?
- 1
- 2