Transformers Trailer
Hmm güzel film olacak.
Resme bakılırsa bu robot bayağı bir işe yarıyo.
Tesekkür. 3 yeni mp3 im oldu.
Transformers', ocak ayından beri bekliyorum. Çok deli film olmuş. Fragmanını bırkac kez ızledım.. Çıktıgı gun gıtmeyı de dusunuyorum. :D
hayret bu forumun yas ortalamasi ne kadar genc ben 21 yasindayim ama Transformers i TRT1 de saat 17:00 de hic kacirmazdim.
TRT1 de kaçırmadığım çizgi film voltrandı chipin voltranını oluşturalım
Abı laserıon dıye bır cızgı vardı takashi katori hastasıydım o cizginin. Transformers, robotech(müptelasıydım)bunlarda çok sağlam çizgilerdi.
Arkadaşlar bu filme gideniniz yok mu?Yorumlar nedir.Ben gittim ve cok begendim.
bende trt de kader ikizlerini ay savaşcısını :D voltran ı hiç kaçırmazdım .
film izlenir arkadaşlar, tek sorun yönetmen (Michael Bay) 'in robotların dövüş sahnelerinde çok fazla yakın çekim uygulaması, bazı sahnelerde metal yığınından başka bir şey göremiyorsunuz.
Walleq arkadaş dogru söylemiş.Dövüş sahnelerinde ne oldugu pek anlaşılıyor.Film genel itibariyle izlenecek nitelikte.İçinde bir karaktere yuklenmiş komedi de var.Bence izlenmeli.
egemengigahayret bu forumun yas ortalamasi ne kadar genc ben 21 yasindayim ama Transformers i TRT1 de saat 17:00 de hic kacirmazdim.sen ne diyorsun ben 24 yaşındayım bende kaçırmazdım o saatte bende izlerdim:) demekki bir zamanlar aynı saatte aynı filmi izlermişiz de şimdi bundan haberimiz oldu :D
bu da cizgi filmin soundtrack i :))
Ben 28 yaşındayım ama izlemedigim çizgi kalmadı, hala oturur ınternetten robotechlerın son versıyonlarını ındırır ızlerım.
bence yaşla alakası yok. ben 23 yaşındayım .tv karşına geçince adam gibi bi program yoksa ve tvde çizgi film varsa çizgiyi tercih ederim.en azından gelin -kaynana veya magazin maymunlarını izlemektense garfield 'i scooby doo'yu seyrederim.
Eniştem 40 küsür yaşında oturup çizgi film izliyor adam ve katıla katıla gülüyor.
ufuksEniştem 40 küsür yaşında oturup çizgi film izliyor adam ve katıla katıla gülüyor.zuahaha muahahaBen 14 yaşındayım çizgi film hiç izlemiyorum.Herhalde yaşlanınca izleyecem