bana tahta yardımında bulanan olursa sevinirim lüütfen bedirhanov koyü server5
TRAVIAN
ehehheehhe. Tahta değil odun odun! :)) Bulunduğunuz serverdaki en büyük köylere mesaj atabilirsiniz. İhtiyacım var yardım edebilirmisiniz diye. Bana eskiden çok yardım eden olurdu. Şimdi kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum :)
hadi arkadaşlar katılımları arttıralım biraz
:)
arkadaşlar server 5 de bedo birliine girmek isteyen başvuru yapsın yada bana ulaşşsın bedirhan_212121@hotmail.com
oyun bagımlılık yapıyor arkadaslar ben server 1 de oynuyorum kafayı yemek uzereyız zaten natar koylerı de acıldı ama oyunu buyuk ıhtımalle METAL bırlıgı alır derım ben eskı bır metal uyesı olarak
korsanarkadaşlar server 5 de bedo birliine girmek isteyen başvuru yapsın yada bana ulaşşsın bedirhan_212121@hotmail.combende bu birlik teyim ama ayrıva natar lar nedir açıklayabilirmisiniz
Natalar romalı-galyalı ve cermen gibi bir ırktır. Fakat bu ırk oyuncular tarafından seçilemezler. Oyunda belli şartlar sağlandığı zaman ki Türkiyede ilkkez bu şartlar sağlandı, ortaya çıkarlar. Bunalar çok farklıdır. Çok güçlülerdir. Bu natar köylerinden biri alındığı zaman büyü gibi avantajlar sağlarlar. Ayrıca wow kurmak içinde belli başlı natar köyleri alıunmalıdır.
Kısacası bu oyunun kendi bir özelliği. Tıpkı doğadaki hayvanlar gibi. Oyuna ait köylerdir yani.
chaosmakerilk 50 ye girmeyi basarmıs atomu 15e bolmus profil..perfection76ogame stresinden daha iyi bir oyun ama.sen okadar filo yap.ay yap.bir bakmışsın yılların verdiği emek.puf.yok olmuş hepsi birdenaga sende vurulma...
karşında 2M puanlı biri duruyo:)))
kaşıncı evrendesin bakalım genç
bknz: genç oo
ufuksServer 7de yanıma gelin.57. Alaya alalım sizi.Bizi birliğine alabilirsin.SilverHead (-247 I 35)
umur (-41 I 245)
arkadaşlar bu oyun zaman kaybıdır kendinize dikkat ediniz
yardım edin bi türlü askeri üst kuramadım.nasıl kurulacak?
oyun yönergesi hiç yardımcı olmuyor.
ana bina nın karşısın da boş bir alan var oraya yapılıo
Arkadaşlar bu tür oyunlar tehlikelidir benim bi arkadaşım var knight oynuyor adamın tek muhabbeti bu oldu hatta oyundan birini bulmuş arada telefonlaşıyolar bir saate yakın oyun konuşuyolar yok aldım, sattım, kastım, yok neymiş +8 raptoru varmış ne oluyosa artık +8 BAĞIMLI OLDU YANİ...
Boş zamanı olan ve internette fazla süreyle duranlar için güzel bir oyun. Aslında bol zamanı olmayanlarda oynuyor bu oyunu. Mesela benim birliğimde bir üyem avukat. Duruşmalardan ve müvekkillerden fırsat buldukça giriyor oyuna. :) Fena bağımlılık yapıyor ama güzelde sarıyor, strateji severler için süper bir oyun.
PROFESÖRne sistem gereksinimi abi ya oynamak için bi operan olsun bi de internet bağlantın yeter 1 mb ramın olsa bile oynarsın
başka böyle bildiginiz oyun var mı?
erci_yesArkadaşlar bu tür oyunlar tehlikelidir benim bi arkadaşım var knight oynuyor adamın tek muhabbeti bu oldu hatta oyundan birini bulmuş arada telefonlaşıyolar bir saate yakın oyun konuşuyolar yok aldım, sattım, kastım, yok neymiş +8 raptoru varmış ne oluyosa artık +8 BAĞIMLI OLDU YANİ...Aynısı.Bizim sınıfta da Knight Online 'dan başka birşey konuşmuyorlar.Aynen seninkiler gibi +8 o var bu var...
Travian ilk başta zaman kaybı gibi geliyor.hala da öyle sayılır.Ama insan, köyünü geliştirdikçe eğleniyor,sonra zevkli bir hal alıyor.Bu arada Knight Online gibi bağımlı yapmıyor.Ve bazı beyin yoksunu kişilerle muhattap olunca daha zevkli oluyor...
"fblisamet" adında bir zavallıyla aramda geçen diyalogları yazacağım.
Bununla ilk önce aramız çok iyiydi.Birlik kurdum.Birliğime gelmek istedi.Hemen birliğime aldım.Uzun bir süre bilgisayarın başında olmamıştım ve o arada bana şunları yazmış.
fblisamet 07.10.07
Konusuz 10:21:16
bükrüce koyu ne saldıririrmısınız haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fblisamet 08.10.07
Konusuz 10:49:07
beni birlikten çikarinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
fblisamet 09.10.07
Konusuz 09:00:04
geri zekalı aptal salak maymun it kopek
fblisamet 10.10.07
RE^2: Konusuz 17:35:57
Senin gibi seviyesi düşüklerle muhattap olmam ben.Senin gibilere cevap vermeye değmez.
Hayatta başarılar...
(s.......o.........) Burayı sansürlemem lazım.
mehmetgumusbas"fblisamet" adında bir zavallıyla aramda geçen diyalogları yazacağım.Bu ne ya?!
Bununla ilk önce aramız çok iyiydi.Birlik kurdum.Birliğime gelmek istedi.Hemen birliğime aldım.Uzun bir süre bilgisayarın başında olmamıştım ve o arada bana şunları yazmış.fblisamet 07.10.07
Konusuz 10:21:16
bükrüce koyu ne saldıririrmısınız haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafblisamet 08.10.07
Konusuz 10:49:07
beni birlikten çikarinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnfblisamet 09.10.07
Konusuz 09:00:04
fblisamet 10.10.07
RE^2: Konusuz 17:35:57
Senin gibi seviyesi düşüklerle muhattap olmam ben.Senin gibilere cevap vermeye değmez.
Hayatta başarılar...
(s.......o.........) Burayı sansürlemem lazım.
Saçma salak bir oyun için birbirinize hakaret ediyorsunuz..
Sen de gelip bunu buraya yazmaya değer 1 şey olarak görüyorsun..
Çok garip..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 10 Ekim 2007 21:13