TRAVIAN
amaç farklı.maksat oyunu tanıtmak.fikirlerinize saygı duyuyorum.
zaman israfından başka birşey değil 3 ay oynadım adam strese giriyor ya
dur bakiim kim saldırmış, hammadde mi arttırayım, asker mi basayım... :(((
ogame stresinden daha iyi bir oyun ama.sen okadar filo yap.ay yap.bir bakmışsın yılların verdiği emek.puf.yok olmuş hepsi birden
knight yada WOW oynasam daha iyi hiç değilse elle tutulur bişe tex değil ama tabi işyerinde takılnalar için bu da iyi bir uğraş
perfection76ogame stresinden daha iyi bir oyun ama.sen okadar filo yap.ay yap.bir bakmışsın yılların verdiği emek.puf.yok olmuş hepsi birdenaga sende vurulma...
karşında 2M puanlı biri duruyo:)))
kaşıncı evrendesin bakalım genç
ogame ibıraktım.zaten çok strsli bir oyun.şansımı travian da deniyorum.sizde deneyin.. .
ben ogame 1.ewrende oynuyodum biraktim ve bıraktıgım icin cok mutluyum :D bırakma sebebim bütün filomun ve aymın 150, sıraki bir kisi tarafindan indirilmesiydi o kise teş. eddip id ve passs ittifak liderine verip cıktıp cıkıs o cıkıs :D
hadi arkadaşlar.bu linki tıklayın ve oyunu oynayın.altına ihtiyacım var.. sizde tavsiye edin sizinde altınınız olsun :)
YENİ KATILAN 3 ARKADAŞ OLDU.DİĞERLERİNİ DE BEKLİYORUM
1 KİŞİ DAHA EKLENDİ TOPAM 4 ARKADAŞ OLDU.
HADİ ARKADAŞLAR TOPLAM SAYI 6 OLDU
TOPLAM 12 KİŞİ OLDU.HERKESE TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar altına ihtiyacım var.yardımcı olu please
selam perfection sen hangi serverda oynuyorsun, S1de isen oyundaki adımı vereyim bizim birliğe alalım seni, bu oyunu uzun zamandır oynuyorum gerçekten güzel oyun.
bu arada bana altın kazandırmak isteyen olursa benide referans olarak gösterebilirsiniz
Not: bir arkadaş nüfusunuz 75 olunca bende 75 altın kazanıyorum demiş orda bir hata olmuş düzelmek isterim. siz benim yada bir başka arkadaşın referansı ile üye olduğunuzda nüfusunuz 75 olunca sadece 20 altın kazanıyoruz 75 değil. sizde oyun oynarken başka arkadaşlarınızı davet ederek 20şer altın kazanabilirsiniz, bu altınların ne işe yaradığını oyunu oynadığınız zaman daha iyi anlayacaksınız.
herkese kolay gelsin.
FikoDakotaselam perfection sen hangi serverda oynuyorsun, S1de isen oyundaki adımı vereyim bizim birliğe alalım seni, bu oyunu uzun zamandır oynuyorum gerçekten güzel oyun.SERVER 5 TEYİM.
haydi arkadaşlar çok eğlenceli...
ya kusuruma bakmayın ama bu tip oyunları ben tasvip etmiyorum. bağımlılık yapıyor, insanı yapacağı işinden alı koyabiliyor. zararlı olduğu kanaatindeyim. yanlış anlamayın ama bu oyunlar hakkındaki yorumum ve düşüncem böyle.
layolus sana katılıyorum.Böyle oyunlar insanı kendine bağımlı edince bırakması zor oluyor.bu yüzden pek oynamıyorum
İYİ GÜZEL DE.İNSANIN SÜREKLİ İLGİ İSTEYEN EMEK İSTEYEN VE SORUMLULUK GEREKTİREN BİR OYUN OYNAMASININ NESİ KÖTÜ...