Trend Micro'dan Türkçe güvenlik paketi

CHIP Online
15-12-2009, 10:29   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hem tamamen Türkçe hem de kapsamlı bir güvenlik çözümü Türkiye pazarına giriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/tren ... k-paketi_17045.html

Trend Micro, Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ'lere) yönelik yeni Worry-Free Business Security çözümünü pazara sundu. İlk kez Türkçe olarak geliştirilen Worry-Free Business Security 6.0, akıllı tarama ve URL filtreleme gibi yeni özellikleriyle entegre koruma sağlıyor.

Türkiye pazarının önemi
Trend Micro, Türkiye pazarına büyük önem veriyor. Türkiye'ye özel olarak atanan satış ekibi sürekli genişliyor. Türkiye destek merkezi, müşterilere istedikleri her an yardımcı oluyor. Türkiye'de 1,5 milyon küçük boy işletme bulunduğundan, Trend Micro küçük boy işletmelere yönelik çözümlere önemli yatırımlar yapıyor ve Türkçe olarak geliştirilen yeni Worry-Free Business Security ile gelişmiş bir KOBİ internet güvenliği paketi sunuyor. Paket, istemci ve dosya sunucusu koruması içeren standart bir versiyonun yanında, istemci, dosya sunucusu ve posta sunucusu koruması içeren ileri seviye bir versiyon da içeriyor.

15 Aralık'ta Sofa Hotel'de düzenlenen lansmanda, Trend Micro EMEA Ürün Pazarlama Müdürü James Walker ve Trend Micro MED Satış Müdürü Ercan Aydın, değişen tehdit ortamı, Trend Micro'nun Türkiye odağı ve yeni Worry-Free Business Security hakkında detaylı bilgi verdi.

Tüm konu: Trend Micro'dan Türkçe güvenlik paketi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Ofisinizde hangi güvenlik paketine güveniyorsunuz?